در نشست هماندیشی نخبگان حوزوی استان یزد عنوان شد: ضرورت دارد تحقیقات حوزوی و دانشگاهی در راستای پاسخگویی به نیازهای نظام اسلامی و مردم انجام شود و به تولید و انباشت نظریهها محدود نشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست هماندیشی نخبگانی با محوریت بررسی عملکرد دفتر نخبگان حوزه علمیه استان یزد، شناسایی مسائل پیش رو و ارتقای ارتباط نخبگان دانشگاهی و حوزوی، با حضور سرپرست بنیاد نخبگان استان یزد و مدیر حوزههای علمیه استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجتالاسلاموالمسلمین شمس؛ مدیر حوزه علمیه استان اظهار داشت: وجود دفتر نخبگان در حوزه علمیه و طرحهای حمایت از نخبگان حوزوی باعث ایجاد انگیزه بیشتر در بین طلاب و روحانیت میشود.
وی افزود: ارتقای اخلاق و معنویت نخبگان با بهرهگیری از اساتید اخلاق حوزه، امری مهم و ضروری است.
صالحی وزیری؛ سرپرست بنیاد نخبگان استان یزد نیز ضمن تأکید بر لزوم اثرگذاری و نقشآفرینی حوزههای علمیه در ارتباط با اقشار مختلف جامعه خصوصا جوانان و نوجوانان، اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب مدیریت تحولات کشور باید به دست نخبگان حوزه و دانشگاه باشد. تحقق این مهم، لزوم نقشآفرینی نخبگان را دوچندان و همافزایی نخبگان حوزه و دانشگاه را به امری ضروری تبدیل میکند.
حجتالاسلام عسکری وزیری؛ مسئول دفتر نخبگان حوزه علمیه یزد نیز ضمن تشریح فعالیتها و اقدامات انجامشده در طول یکسال گذشته، به تبیین دغدغه و مشکلات طلاب در عرصه نخبگی پرداخت و بر تقویت سرمایههای معنوی حوزه در مسیر پیشرفت نخبگانی تأکید کرد و گفت: ضرورت دارد تحقیقات حوزوی و دانشگاهی در راستای پاسخگویی به نیازهای نظام اسلامی و مردم انجام شود و به تولید و انباشت نظریهها محدود نشود.
مسئول دفتر نخبگان حوزه علمیه یزد خاطرنشان کرد: چالش اصلی جامعه در بعد اخلاق و معنویت است؛ بنابراین هیئت اندیشهورز اخلاق و معنویت با حضور صاحبنظران حوزه و نخبگان حوزوی مدتی است در بنیاد نخبگان استان تشکیل شده و برای ارائه راهکارهای ارتقای اخلاق و معنویت اصیل به جامعه هدف تلاش میکند.
وی یادآور شد: در یکسال اخیر دفتر بنیاد نخبگان حوزه علمیه استان یزد به شناسایی و جهتدهی بیش از ۵۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه اهتمام داشته است.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.