بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/12/12 - 10:08
  • - تعداد بازدید: 635
  • - تعداد بازدیدکننده: 634
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ادامه برنامه‌های تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان/

مراسم تکریم دو چهره شاخص خراسان شمالی برگزار شد/ اثرگذاری، هویت نخبگان را مشخص می‌کند

مراسم تکریم و بزرگداشت محمدمهدی عزیزی سرآمد حوزه علمی و پژوهشی و معصومه ذوالفقاری سرآمد حوزه کارآفرینی از چهره‌های شاخص و مفاخر علمی کشور به همت بنیاد نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای تکریم و پاسداشت نخبگی و به منظور الگوسازی از مفاخر کشور، مراسم تکریم و بزرگداشت محمدمهدی عزیزی؛ سرآمد حوزه علمی و پژوهشی و رئیس پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و معصومه ذوالفقاری؛ سرآمد حوزه کارآفرینی، به همت بنیاد نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.

در این مراسم، بخشی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه یکی از عناصر حیاتی نخبگان، اثرگذاری است، گفت: این اثرگذاری، هویت نخبگان را مشخص می‌کند.

وی با بیان اینکه نخبگان با دانش خود، پرچم ایران را در عرصه‌های مختلف بالا نگه می‌دارند، افزود: شناسایی افرادی مانند دکتر عزیزی که پژوهشگر برتر کشوری، مولف چندین کتاب مرجع رشته شهرسازی و رئیس پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و معصومه ذوالفقاری که دارنده نشان اصالت یونسکو، کارآفرین برتر کشوری و مالک شرکت خلاق برتر در حوزه صنایع دستی است و معرفی آنان به نسل جوان، گامی بلند در راستای الگوسازی است.

بخشی با اشاره به اینکه ایران خاستگاه تمدن علمی بشری است، ادامه داد: جامعه امروزی نیازمند معرفی الگوهای شاخص به ویژه مفاخر علمی است.

شیخ‌زاده؛ رئیس دانشگاه بجنورد نیز ضمن تأکید بر لزوم بزرگداشت نخبگان علمی، اظهار داشت: دانشگاه سعی دارد با ایجاد ارتباط و شبکه‌سازی پژوهشگران و متخصصان، زمینه پیشرفت بیشتر را فراهم کند. این موضوع به طور خاص در علوم بین‌رشته‌ای اهمیت دارد.

پیله‌ور، عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد نیز با مثبت ارزیابی کردن برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان، تصریح کرد: برگزاری این مراسم‌ها هم بزرگداشت نخبگان است و هم احترام به جایگاه علم و تجربه.

ذوالفقاری؛ سرآمد حوزه صنایع دستی و مدرس دانشگاه بجنورد با بیان اینکه هیچ وقت به کلمه سرنوشت اعتقاد نداشته‌ام، بیان داشت: هر فرد باید سرنوشت خود را، خودش به دست گرفته و رقم بزند.

عزیزی؛ استاد دانشگاه تهران نیز با اشاره به اینکه پژوهش یعنی کشف واقعیت‌های ویژه و نیکوکارانه، یادآور شد: یک پژوهشگر می‌تواند حتی اگر به نتیجه‌ای نرسد، به پیشرفت علمی کمک کند.

وی اضافه کرد: امروزه، مسائل شهری ادغام روستاها و مناطق کشاورزی، از جمله چالش‌هایی است که بجنورد با آن مواجه است و بخش عمده آن به سمت فرودگاه و شهرک گلستان تغییر کرده است.

عزیزی اضافه کرد: در سال 80، به صورت میدانی در بجنورد فعالیت کردم در حالی که تنها سه ساختمان سه طبقه وجود داشت اما امروزه یک پوسته جدید بر روی شهر افتاده است. از بین رفتن روستاها، بزرگترین مسئله شهری شده است و نابودی اراضی، یکی از دغدغه‌های اساسی شهر بجنورد محسوب می‌شود.

در پایان این مراسم، با حضور برخی از مدیران و دانشگاهیان استان از این دو استاد شاخص تقدیر شد.



***

ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 170210
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت