بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/10/26 - 09:31
  • - تعداد بازدید: 444
  • - تعداد بازدیدکننده: 440
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز:

الگوسازی از مفاخر بومی گامی برای آگاهی نسل جوان از غنای فرهنگی و تمدنی کشور است

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با اشاره به پیشینه غنی ایران، الگوسازی از مفاخر بومی را گامی برای آگاهی نسل جوان از غنای فرهنگی و تمدنی کشور دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ محمد نبیونی در آئین تکریم و تجلیل از سرآمد علمی استان البرز ضمن تبریک حلول ماه رجب گفت: این مراسم، سی و هفتمین آئین تکریم و تجلیل از سرآمدان علمی استان البرز است که طی ۱۰ سال گذشته برگزار شده است.

وی مطرح کرد: اگرچه از مفاخر به عنوان سرآمدان علمی تجلیل می‌شود اما آنها شاخصه‌های ملی و بین‌المللی بسیاری دارند که همین موضوع حداقل شرط حضور آنان در جمع سرآمدان علمی است. به عنوان نمونه، سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران که به عنوان سرآمد علمی البرز مورد تجلیل قرار می‌گیرد، جزو دانشمندان یک درصد برتر دنیا محسوب می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با اشاره به اینکه ایران پیش از اسلام و پس از آن همواره در حوزه‌های ادبیات و فرهنگ در موقعیت‌های ممتاز دنیا قرار داشته است، عنوان کرد: بسیاری از خاورشناسان دنیا که به ایران سفر کرده‌اند یا در مورد مسائل علمی، ادبی و فرهنگی مطالعه دارند، اذعان می‌کنند که ایران در حوزه‌های دانش، فرهنگ و ادب، سال‌های سال در جایگاه ممتاز دنیا بوده است.

نبیونی بیان کرد: افراد بی‌نظیری در دنیا در این مسیر گام برداشته‌اند که ما آنان را گنجینه‌ای ارزشمند و الگوهایی برتر می‌دانیم. نویسنده کتاب تاریخ علم پزشکی که فردی انگلیسی است، در این کتاب ذکر کرده که بدون شک حدود ۴۰ درصد از دستاوردهای پزشکی دنیا مدیون ایرانی‌هاست و نزدیک به ۸۰۰ سال آثار زکریای رازی و ابن سینا در دنیا حرف اول را می‌زده و مورد توجه بوده است.

وی با اشاره به تأسیس دانشگاه جندی شاپور به عنوان اولین دانشگاه دنیا در یک هزار و ۷۵۰ سال پیش در ایران، خاطرنشان کرد: اولین کنگره جهانی اخترشناسی و اولین کنگره مشاوره پزشکی در ایران برگزار شده است.

وی اضافه کرد: این روزها همه دانشمندان و متخصصان کنار هم جمع شده‌اند و به دنبال اجرای طرح انتقال آب از دریای مازندران به منطقه کویر مرکزی هستند درحالی‌که در شاهنامه به صراحت به این موضوع اشاره شده است.

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با اشاره به پیشینه غنی ایران، الگوسازی از مفاخر بومی را گامی برای آگاهی نسل جوان از غنای فرهنگی و تمدنی کشور دانست و یادآور شد: برای تحقق تمدن ایران اسلامی ارائه الگوی زندگی ایرانی اسلامی الزامی است که با توجه به پیشینه تمدنی ایران، دست‌یافتنی است.


***

ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید
.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 169340
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت