بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/07/17 - 10:20
  • - تعداد بازدید: 1866
  • - تعداد بازدیدکننده: 1427
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان:

ابداع و اختراع، نشان‌دهنده پویایی جریان نخبگی است

شیرینی؛ رئیس بنیاد نخبگان گیلان با اشاره به اینکه ایده‌پردازی یکی از ویژگی‌های نخبگان و استعدادهای برتر است، گفت: ابداع و اختراع، نشان‌دهنده پویایی جریان نخبگی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای برنامه‌های فرهنگی و با هدف توانمندسازی و افزایش آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با قوانین و مقررات حفاظت از ایده و اختراعات، وبینار آموزشی «پتنت و حقوق ثبت اختراعات، مسیری امن» به همت بنیاد نخبگان استان گیلان برگزار شد.

در ابتدای وبینار، شیرینی؛ رئیس بنیاد نخبگان گیلان با اشاره به اینکه ایده‌پردازی یکی از ویژگی‌های نخبگان و استعدادهای برتر است، گفت: ابداع و اختراع، نشان‌دهنده پویایی جریان نخبگی است.

وی افزود: در این مسیر یکی از چالش‌های مهم جامعه نخبگانی، حفظ منافع مادی و معنوی و یا به عبارتی مالکیت فکری نظریات، ایده‌ها و یا اختراعات است که البته طبق بررسی‌های انجام‌شده عدم‌آشنایی با قوانین و مقرراتی را می‌توان مهمترین عامل بروز این مشکل دانست.

شیرنی ادامه داد: بنیاد نخبگان استان گیلان برای پوشش دادن این خلاء، وبینارهای مختلفی با محوریت «مسیر امن و چالش‌های حفاظت از ایده و اختراعات» را طراحی و اجرا می‌کند.

در ادامه،‌پویان پیردیر؛ دانش‌آموخته سازمان جهانی مالکیت فکری (wlpo) محورهایی مانند «علائم تجاری»، «سئوالاتی که قبل از فایل کردن اختراع باید پرسید»، «پتنت، فایده یا ضرر»، «جایگزین پتنت»، «کاربرد ثبت اختراع در ایران»، «بهترین منبع جستجوی فناوری موجود» و «بهترین زمان برای ثبت اختراع» را تشریح کرد.

بهترین شیوه حفاظت از ایده و فناوری، اشتباهات رایج در پتنت، آشنایی با مالکیت فکری و باز تعریف آن، حفاظت از اختراع، سازمان جهانی مالکیت فکری و گواهی ثبت اختراع یا پتنت، از دیگر محورهای این نشست بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 161436
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید