محمدی گفت: اگر زیرساختهای مناسب شغل و درآمد برای افراد تحصیلکرده در شهرستانها وجود داشته باشد، هرگز مهاجرت به کلانشهرها تا این حد زیاد نمیشود.
در این نشست، صمدالله محمدی؛ نمایندة مردم بافت در مجلسشورایاسلامی با اشاره به لزوم پاسداشت خدمات نخبگانی، گفت: بیش از 1200 عضو هیئتعلمی در سراسر کشور از شهرستانهای بافت و رابر در دانشگاهها مشغول به کار هستند و جالبتر اینکه یک روستای کوچک به نام تزرج در شهرستان حدود 100 پزشک تحویل جامعه داده است؛ این سرمایههای انسانی باید در مسیر صحیح و برای توسعة بومی به کار گرفته شوند.
وی افزود: اگر زیرساختهای مناسب شغل و درآمد برای افراد تحصیلکرده در شهرستانها وجود داشته باشد، هرگز مهاجرت به کلانشهرها تا این حد زیاد نمیشود.
در ابتدای این نشست، علیرضا سعیدی؛ رییس بنیاد نخبگان استان کرمان با اشاره به برخی اقدامات انجامشده در حوزة شناسایی و هدایت استعدادهای دانشآموزی، اظهار داشت: مدرسه خلاقیت و ایدهپردازی، برنامة ملی شهاب، طرح جایگزین خدمت سربازی، جوایز تحصیلی دانشجویان، از مهمترین اقدامات در حال انجام است.
وی افزود: ایجاد و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان با کمک پارک علموفناوری استان، یکی دیگر از فعالیتهای انجامشده در سالهای جاری است.
ترکزاده؛ رییس پارک علموفناوری استان کرمان نیز تصریح کرد: گرچه این نهاد تسهیلات مناسبی به فعالان ارائه میدهد اما ایجاد و رونق اکوسیستم کارآفرینی نیازمند همکاری و تعامل همهجانبه دستگاهها و نهادهای مرتبط است.