صادقیتبار گفت: با استفاده از اینترنت اشیاء، کارآفرین میتواند الگوهای رفتاری مصرفکننده را تجزیه و تحلیل کرده و روشهای جدید برای فروش بیشتر را کشف کند.
در این برنامه، علیرضا صادقیتبار؛ مدیرعامل شرکت نوفن پردازش هوشمند و مدرس کارگاه با اشاره به سختافزار اینترنت اشیا و اهمیت آن، گفت: در اکوسیستم اینترنت اشیا دو عنصر بسیار مهم وجود دارد، اول حسگرها و دوم محرکها.
وی افزود: هدف اصلی حسگرها جمعآوری داده از محیط پیرامون است که میتوانند با اتصال مستقیم از طریق شبکههای رادیویی و مخابراتی، دادههای حس شده از محیط را ارسال کنند.
مدیرعامل شرکت نوفن پردازش هوشمند ادامه داد: مهمترین کاربردهای اینترنت اشیاء اتصال یک شیء از طریق یک سیستم کاملاً خودکار به یکدیگر است که در خیلی موارد در کاهش وقت و هزینه کمک شایانی به بهبود زندگی انسانها میکند و از جنبه درآمدی نیز ایجاد اشتغال برای افراد فراهم میسازد.
صادقی تبار اظهار داشت: کنترل دستگاه هوشمند، کنترل امنیت خانه، سیستمهای تعمیر و نگهداری هوشمند، سیستمهای گرمایشی و سرمایشی و تهویه هوشمند، کنترل و نظارت بر مصرف انرژی (آب، برق و گاز)، حمل و نقل مبتنی بر اینترنت اشیاء، زنجیره تأمین مبتنی بر اینترنت اشیاء، حمل و نقل مبتنی بر اینترنت اشیاء، زراعت و دامپروری مبتنی بر اینترنت اشیاء، کارخانه و صنایع مبتنی بر اینترنت اشیاء، شهرهای هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء، از کاربردهای اینترنت اشیاء است.
وی یادآور شد: با استفاده از اینترنت اشیا، بازاریابان و کارآفرینان متوجه میشوند که مردم در هنگام خرید، به چه عواملی اهمیت میدهند. در واقع بازاریان و کارآفرینان نسبت به این اطلاعات پیشزمینه ذهنی به دست میآورند، الگوهای رفتاری مصرفکننده را تجزیه و تحلیل میکنند و روشهای جدید برای فروش بیشتر را کشف خواهند کرد که فرآیند فروش را تسریع میبخشد.
مدیرعامل شرکت نوفن پردازش هوشمند تصریح کرد: اینترنت اشیاء به شناخت عوامل مؤثر در جذب مصرفکننده به خرید و همچنین اجتناب مصرفکننده از خرید بسیار کمک میکند در نتیجه کارآفرینان میتوانند اطاعات زیادی را به اشتراک بگذارند که از طریق اطلاعات به دست آمده از کاربران آنلاین، تجزیه و تحلیل شده و میتوانند از این اطلاعات برای بهبود محصولات خود استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: کسبوکارها میتوانند از این طریق و با استفاده از این دادهها، مشتریان خود را به صورت آنلاین جستوجو کنند و محصولات فوقالعادهای را تولید کرده و از این طریق درآمد خوبی کسب کنند.
صادقیتبار در پایان با اشاره به موضوع امنیت اینترنت اشیا، تأکید کرد: یکی از اصلیترین مواردی که همواره در مورد اینترنت اشیاء مطرح میشود، بحث امنیت آن است. از آنجایی که در این فناوری، دستگاههای زیادی از طریق اینترنت به هم متصل میشوند، هک شدن آنها میتواند ضررهای جبرانناپذیری را نظیر لو رفتن اطلاعات حساس شخصی و اقتصادی به همراه داشته باشد.