در نشست تبیین طرح بورسیه شغلی در صنعت برای واحدهای اقتصادی، این طرح، یک سرمایهگذاری آیندهنگر در حوزه تأمین نیروی انسانی مستعد در کشور، توصیف شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با توجه به عملیاتی شدن طرح بورسیه شغلی و امکان ثبتنام واحدهای اقتصادی در سامانه ذیربط، نشست تبیین طرح بورسیه شغلی در صنعت برای واحدهای اقتصادی با حضور رؤسای بنیادهای نخبگان استان کرمانشاه و استان یزد، دبیرکل اتاق بازرگانی و مدیران شرکتها و واحدهای اقتصادی استان، برگزار شد.
در این جلسه، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، طرح بورسیه شغلی، روند اجرای طرح، وظایف و تعهدات هر کدام از طرفین قرارداد را تبیین کرد و گفت: طرح بورسیه شغلی، طرحی پویاست که با کمک آن میتوان بخشی از نیازمندی نیروی انسانی صنایع و واحدهای اقتصادی را برطرف کرد.
وی ادامه داد: با کمک این طرح، صنایع و شرکتها میتوانند بر اساس آنچه نیاز دارند، نیروی انسانی خود را تربیت کنند.
طاهرپور اضافه کرد: طی مدت بورسیه شغلی، دانشجو با اصول کار آشنا شده و تجربه لازم را در بسیاری از موارد کسب میکند و با توجه به اینکه در این مدت هم از طرف دانشگاه و هم از طرف بنیاد ملی نخبگان دورههای توانمندسازی برگزار می شود، دانشجو میتواند با توجه به نیاز خود و تسهیلات ارائهشده، دورههای مرتبط را بگذراند که با این فرایند پس از پایان دوره تحصیل، یک نیروی کارامد در اختیار واحد مربوطه قرار دارد.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با بیان اینکه این طرح در حقیقت یک سرمایهگذاری آیندهنگر در حوزه تأمین نیروی انسانی استان و کشور از بین مستعدان است، گفت: در این طرح، علاوه بر ایجاد ارتباط سنجیده و دقیق بین صنعت و دانشگاه، بهرهگیری همهجانبه در جامعه، صنعت و دانشگاه لحاظ شده است.
در این جلسه، مفتاحیزاده؛ رئیس بنیاد نخبگان استان یزد و مدیرکل طرح بورسیه شغلی نیز به سؤالات پاسخ داد.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید