استاد محمود حکیمی نویسنده و پیشکسوت ادبیات دینی میگوید: راه پیشرفت ایران عزیز را در توجه به نخبگان و مشارکت همگانی همه ایرانیان در حل مسائل کشور و آگاهی نسل جوان از تاریخ معاصر و هویت ایران اسلامی میبینم. جامعهای که نخبگان خود را ارج بگذارد و تاریخ خود را فراموش نکند پیشرو خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آیین تکریم و تجلیل از «استاد محمود حکیمی» نویسنده و پیشکسوت ادبیات دینی در ایران و خادم فرهنگ عاشورا با حضور معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، جمعی از مسئولان، نویسندگان و استعدادهای برتر کشور، به همت دفتر تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان و بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.
در این مراسم، استاد محمود حکیمی طی سخنانی بیان کرد: در ابتدا از همه شما بزرگواران که در اینجا حضور دارید و بخصوص از بنیاد ملی نخبگان کمال تشکر را دارم و خدارا شاکرم و بسیار خوشحالم که هنوز جایگاه علم و فرهنگ در این مرز و بوم عزیز و مبارک است.
او ادامه داد: میدانم که شما عزیزان برای پاسداشت علم و دانش و فرهنگ این مراسم را برگزار کردهاید و گرنه من خودم را همواره یک دانشجو در ساحل دریای بیکران علم و فرهنگ ایران عزیز میبینم. من در خانوادهای مذهبی در محله خراسان تهران به دنیا آمدم و از کودکی با مراسم و مفاهیم دینی مانوس بودم، اما دین اسلام و حقانیت مذهب راستین تشیع را آگاهانه و براساس تحقیق انتخاب کردم و از این انتخاب بر خود میبالم.
این نویسنده فرزانه با بیان این که نخبه کسی است که آگاهانه دست به انتخاب میزند، گفت: از نظر من نخبه کسی است که آگاهانه و به هنگام انتخاب میکند و همیشه امیدوار است و به هنگام نیز اقدام و عمل میکند. در آستانه 80 سالگی با 30 سال تجربه معلمی و تالیف،ترجمه و انتشار 200 عنوان کتاب در زمینههای تاریخ، دین، علم و ادبیات، قاطعانه و با صدای رسا اعلام میکنم که راه نجات بشر از بحرانهای دنیوی و رسیدن به ساحل امن و سلامت از طریق فهم و عمل به سخنان امامان معصوم علیهم السلام ممکن است و چکیده و عصاره کلام اهل بیت در ایثار و محبت است.
حکیمی همچنین اظهار کرد: من امامان معصوم و دین اسلام و مذهب تشیع را پیام آور محبت میدانم. در شرایط کنونی راه پیشرفت ایران عزیز را در توجه به نخبگان و مشارکت همگانی همه ایرانیان در حل مسائل کشور و آگاهی نسل جوان از تاریخ معاصر و هویت ایران اسلامی میبینم. جامعهای که نخبگان خود را ارج بگذارد و تاریخ خود را فراموش نکند پیشرو خواهد بود. امروز از این که دانشآموزان بخشهایی از کتابهایم را خواندند لذت بردم و خدا را شاکرم که نسل جوان همچنان کتاب میخواند و به دنبال آگاهی و پیشرفت است.
او در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از خانواده و بخصوص همسر خود گفت: لازم میدانم از همراه همیشگی در زندگی خانوادگیام سرکار خانم رضایی که سختی سالها را به جان خریده است و همچنان وفادار و همراه است، سپاس ویژه داشته باشم. بدون همراهی همسرم تحمل سالها تدریس، مبارزه با ظلم طاغوت، زندگی خارج از کشور و از همه مهمتر نویسندگی میسر نبود. جا دارد از مسئولان بنیاد ملی نخبگان ایران ببرای برپایی این مراسم تشکر کنم.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.