حمزه امیری؛ رییس بنیاد نخبگان لرستان با تأکید بر نقش جامعه در حفظ و
ماندگاری نخبگان و مستعدانبرتر، گفت: جامعه باید با اصلاح رویکردها،
نیرویانسانی نخبه و مستعدبرتر را به عنوان مهمترین سرمایة خود بشناسد.
در این مراسم، حمزه امیری؛ رییس بنیاد نخبگان لرستان با تأکید بر نقش جامعه در حفظ و ماندگاری نخبگان و مستعدانبرتر، گفت: جامعه باید با اصلاح رویکردها، نیرویانسانی نخبه و مستعدبرتر را به عنوان مهمترین سرمایة خود بشناسد.
وی جوانان خلاق و نوآور را آیندهساز و تحولآفرین توصیف کرد و افزود: این افراد میتوانند فضایی تازه برای تحول و تغییرهای سرنوشتآفرین در استان و کشور ایجاد کنند.
امیری یادآور شد: مهمترین رسالت و هدف بنیاد ملی نخبگان و به تبع آن بنیادهای نخبگان استانی و مجموعة نظامنخبگانی، زمینهسازی و فراهمکردن بستر مناسب برای توانمندسازی و در نهایت اثرگذاری این افراد است.
در بخش دیگری از این مراسم، جلال شیخپور؛ مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) استان لرستان اظهار داشت: توانمندسازی مهمترین رکن این نهاد در امدادرسانی به افراد تحت پوشش بوده و هست و به همین منظور تلاش دارد با اعطای تسهیلات و حمایتها این امر را محقق کند.
وی با اشاره به تسهیلات حمایتی در حوزة آموزش، افزود: تلاش بر این است که افراد بعد از تحصیلات بتوانند بر حسب استعداد و علاقه در شغل مناسب مشغول خدمت شوند.
شیخپور ادامه داد: بسیاری نخبگان که امروزه پشتوانه فکری، امدادی، اداری و اجتماعی کمیته امدادند، پیشتر از افراد تحت حمایت این نهاد بودند.
وی تصریح کرد: استعدادهایبرتر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) میتوانند در آینده علاوه بر توسعة فردی، نقش بزرگی در تحولات کشور ایفا کنند.