استاندار یزد بهرهمندی از نظرات چهرههای تاثیرگذار و جوانان نخبه یزدی خارج استان در اجراییسازی سند یزد را ضروری دانست و بر لزوم برگزاری نشستهای هماندیشی با نخبگان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ استاندار یزد با تاکید بر ضرورت گفتمان سازی سند ابتکاری یزد نوین گفت: باید از چهره های تاثیرگذار و جوانان نخبه یزدی خارج استان برای بهرهمندی از نظرات آنها در سند استفاده و در این زمینه حتما برنامه ریزی شود که به صورت فصلی با نخبگان نشست برگزار شود.
وی با بیان اینکه موفقیت یک پیام، بودن پیام رسان در صحنه نیست بلکه پیام باید در صحنه باشد اضافه کرد: اگر سند یزد نوین به یک گفتمان عمومی و مطالبه نخبگان تبدیل شود این سند در میانه میدان باقی می ماند و تبدیل به یک مرجع می شود.
فاطمی در ادامه ضمن تشکر از مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان بخاطر پیگیری طرح های سند یزد نوین افزود: مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت قوه عاقله متکی به آراء مردم و نخبگان است.
استاندار یزد گفت: در دل سازمان مدیریت، مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت به عنوان یک قوه عاقله متکی به آراء مردم، نخبگان و صاحب نظران ایجاد شد و سبک جدیدی از تولید برنامه و ایده در این مرکز شکل گرفته است.
فاطمی با بیان اینکه این سند انعطافپذیر و پویا است و میتواند با بهره گیری از نظرات و دیدگاههای جدید خودش را به روزرسانی کند تصریح کرد: این مرکز نوع جدیدی از تصمیم گیری را ایجاد کرده که مبتنی بر نظرات کارشناسی، مردمی و نخبگانی است و از نظر نوع تدوین یک الگوی پایین به بالا محسوب میشود.
وی از راه اندازی ستاد سهام (سیاست گذاری و هماهنگی اقتصاد مردمی) به منظور تحقق شعار سال در استان نیز خبر داد و گفت: سه کمیته تخصصی «گفتمان سازی»، «مدل سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل این ستاد تعریف شده است.
فاطمی هدف از تشکیل کمیته نخست را ایجاد گفتمان مشترک از شعار سال دانست و افزود: در کمیته های دیگر مدل های ورود مردم به عرصه اقتصاد و بهره مندی از توان فکری، مالی و ابتکاری مردم به حوزه اقتصاد، تعیین و عملیاتی می شود.
شایان ذکر است: سند یزد نوین چشم انداز توسعه استان برای ۲۳ سال آینده را در ۱۵ محور مختلف ترسیم کرده است.