اصفهانی با اشاره به لزوم الگوسازی برای مستعدانبرتر، گفت: شناخت و شناساندن شهداء عالیقدر و الگوسازی از آنان برای نسل جوان و مستعدبرتر کشور، وطیفۀ عمومی و ملی است.
در این دیدار، مسعود اصفهانی؛ fرییس بنیاد نخبگان استان ضمن ادای احترام به روح پاک همه شهدای جهادگر، ضمن تشریح فعالیتهای بنیاد ملی نخبگان بر اساس سند راهبردی کشور در امور نخبگان، تکریم و الگوسازی برای نسل جوان و مستتعد کشور را از فعالیتهای مورد تأکید در حوزۀ نخبگان دانست و گفت: با توجه به لزوم ایجاد و افزایش حس مسئولیتپذیری در بین مستعدان، بنیاد نخبگان استان تقدیر از زحمات و فداکاریهای شهید گرانقدر رهبر ابراهیمی و الگوسازی از وی را در برنامههای خود قرار داده است.
وی شهدای جهادگر را چراغراه نخبگان و استعدادهایبرتر دانست و افزود: جامعۀ نخبگانی و جوان کشور باید بداند در راه پیشرفت این کشور چه سرمایههایی از نیروهای مخلص صرف شده و امنیت و پیشرفت امروز کشور در عرصههای گوناگون مرهون فداکاریهای شهداست.
اصفهانی ادامه داد: شناخت و شناساندن شهداء عالیقدر و الگوسازی از آنان برای نسل جوان و مستعدبرتر کشور، وطیفۀ عمومی و ملی است.
زارع؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز ادامـه دادن راه شهداء را وطیفۀ ملی همۀ مسئولان دانست و اظهار داشت: توفیق کشور در ادامه دادن راه شهداء است.
همسر شهید رهبر ابراهیمی نیز ضمن برشمردن ویژگیهای اخلاقی آن شهید در راه خدمتگزاری به مردم و بیان سوابقی از زندگی و خدمات و نحوه شهادت شهید ابراهیمی، بر ضرورت خدمت بیمنت به مردم و پاسداری از آرمانهای شهدا تأکید کرد.
در پایان این مراسم رییس بنیاد نخبگان استان گیلان به پاس قدردانی، لوح یادبودی به همسر شهید ابراهیمی اهداء کرد.
شهید رهبر ابراهیمی در سال 1337 در روستای سیاهتن شهرستان صومعهسرا (استان گیلان) به دنیا آمد. این شهید در مبارزه علیه رژیم ستمشاهی و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی نقش مؤثری در منطقه داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز تلاشهای زیادی برای رفع محرومیت در منطقه انجام داد تا اینکه در سال 1360 و زمانی که مسئولیت دفتر جهاد سازنگی روستای جمعهبازار شهرستان صومعهسرا را عهدهدار بود، توسط منافقین در منزل مسکونیاش ترور و به درجۀ رفیع شهادت رسید.