طاهرپور گفت: وقتی مفاهیم نخبگانی، جنبه کالایی پیدا کنند، ناگزیر بحث منافع و انتفاع و گاهی سوءاستفاده مادی و اقتصادی هم پیش میآید و آسیبهای جدی به نظام آموزشی وارد میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ چهارمین جلسه کارگروه آموزش بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با هدف بررسی تاثیر آموزشگاههای علمی بر کیفیت آموزش، آسیبشناسی مدارس غیرانتفاعی و غیردولتی در مقایسه با مدارس دولتی، برگزار شد.
در این نشست، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه متاسفانه در سالهای اخیر شاهد استفاده کالایی از مفاهیمی مانند نخبگان، مستعدان و استعدادهای برتر هستیم، گفت: وقتی این مفاهیم جنبه کالایی پیدا کنند، ناگزیر بحث منافع و انتفاع و گاهی سوءاستفاده مادی و اقتصادی هم پیش میآید و عدهای سودجو از این راه برای خود شرایط انتفاع شخصی ایجاد میکنند.
طاهرپور ادامه داد: با تقویت بیشتر و دینامیک کردن نظارت، سودجویان نمیتوانند به صورت گسترده در این حوزه فعالیت نامطلوب خود را گسترش دهند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه تاکید کرد: به همین منظور در بنیاد ملی نخبگان این مفاهیم با احتیاط و در چارچوب سیاستها، اهداف و آییننامهها و با استناد به اسناد بالادستی و سند راهبردی کشور در امور نخبگان به کار برده میشوند.
نظر دهید