رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: امیدوارم امروز با رونمایی از طرح دانای ایران که طرحی است در زمینه حمایت از دانشآموزان مستعد مناطق محروم، بستر جدیدی فراهم شود تا زمینه اثرگذاری نخبگان در سطوح مختلف افزایش یابد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ اولین روز «سیزدهمین همایش ملی نخبگان» امروز دوشنبه 24 مهرماه با حضور سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهوری، دکتر روحاله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، جمعی دیگر از مسئولان کشوری و جمعی از نخبگان و استعدادهایبرتر با شعار «نخبگان، پیشران پیشرفت» و با هدف آشناسازی نخبگان با دستاوردها و فرصت آفرینی برای همافزایی هرچه بیشتر نخبگان و استعدادهای برتر با یکدیگر در مرکز همایشهای نورالرضا برگزار شد.
دهقانی فیروزآبادی در بخشی از سخنان خود در این مراسم گفت: بنده بارها در طول این سالها خدمت رییس جمهور رسیدم، ایشان همواره از جمله موضوعاتی که از بنده پیگیری می کنند، مربوط به نخبگان است، چرا که نخبگان پیشران موتور پیشرفت کشور هستند.
وی افزود: ما در دو سال گذشته سعی کردیم که برنامه های تحولی متعددی را اجرا کنیم که برنامه «با استادت ببین» یکی از این برنامه ها بود، در قالب این برنامه دانشجویان به منظور آشنایی با توان و پیشرفتهای داخلی، همراه با اساتید خود، از شرکتهای دانشبنیان، صنایع و دستاوردهای متخصصان داخلی بازدید میکنند، طرح توسعه هسته های مسئله محور احمدی روشن نیز از دیگر برنامههایی از همین دست است که در آن حل مسائل احصا شده در دستور کار اساتید و دانشجویان است.
دهقانی با بیان اینکه، ما در بنیاد در راستای عمل به فرمایش رهبر معظم انقلاب بسیار تلاش کردیم تا زمینه و بستر افزایش اثرگذاری نخبگان در کشور را فراهم کنیم، گفت: زمینه های اثرگذاری مختلفی برای نخبگان وجود دارد که طرح جذب استعدادهای برتر و نخبه در دستگاه های اجرایی از جمله آن است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به اینکه، بنیاد در طول سال های گذشته متاسفانه به یک نهاد صنفی تبدیل شده که از قشری حمایت می کند، گفت: نخستین اشتباه این است که ما نخبگان را از مردم عادی جدا کنیم، بنیاد نخبگان باید به نهادی سیاست گذار در عرصه نخبگان بدل شود، چراکه در کشور نهادهای حمایت گر صرف دیگری وجود دارد.
معاون علمی رئیسجمهوری در ادامه افزود: بهترین روش برای شناسایی نخبگان، شناسایی ایشان توسط خود مردم است، چراکه شناسایی نخبگان به صورت خوداظهاری کامل نیست، این که صرفا به مولفهای مثل کنکور نیز توجه کنیم، مناسب نیست، ما بر اساس آمار حداقل ۷۰۰ هزار نخبه در ایران داریم که تنها ۶۰ هزار نفر از آن ها شناسایی شده اند.
دهقانی در پایان گفت: امیدوارم امروز با رونمایی از طرح «دانای ایران» که طرحی است در زمینه حمایت از دانشآموزان مستعد مناطق محروم، عرصه جدیدی فراهم شود تا زمینه اثرگذاری نخبگان در سطوح مختلف افزایش پیدا کند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید