بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/08/16 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 1216
  • - تعداد بازدیدکننده: 1184
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فراخوان سومین دوره رقابت علمی کنز

بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) به منظور گسترش همکاری، هم‌‌افزایی و هم‌‌گرایی در حوزه علم مدرن و فناوری‌های جدید و همچنین بسترسازی رشد و شبکه‌سازی جوانان دانشمند جهان اسلام، سومین دوره رقابت علمی کنز را برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) به منظور گسترش همکاری، هم‌‌افزایی و هم‌‌گرایی در حوزه علم مدرن و فناوری‌های جدید و همچنین بسترسازی رشد و شبکه‌سازی جوانان دانشمند جهان اسلام، سومین دوره رقابت علمی کنز را برگزار می‌کند.

رقابت علمی کنز با تمرکز و توجه ویژه به جامعه علمی و محققان جوان جهان اسلام به عنوان آینده‌سازان تمدن نوین اسلامی، شکل گرفته است. در این رقابت، دانشجویان، مخترعان، پژوهشگران و اساتید جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام دستاوردهای علمی و فناوری خود اعم از ایده، مقاله، کتاب، اختراع و محصولات جدید خود را به دبیرخانه رقابت ارسال کرده و پس از داوری آثار، از برگزیدگان تقدیر می‌شود. درون‌مایه اصلی رقابت علمی کنز، جستجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری به منظور حل مسائلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبرو است و می‌توان از طریق تبادل ایده میان نخبگان جوان جهان اسلام که دارای انگیزه و توانایی کافی هستند، گامی در جهت حل این مسائل برداشت.


اولین دوره این رقابت در سال 2018  و در ۵ حوزه سلامت، انرژی، اقتصاد، آب و محیط زیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشارکت بالغ بر 600 فناور و محقق جوان از 1۵ کشور برگزار شد. دومین دوره این رقابت نیز در سال 1400 در 6 حوزه آب، محیط زیست و انرژی، بهداشت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، حمل و نقل و معدن و صنایع معدنی و مشارکت نزدیک به 700 فناور و دانشمند از بیش از 20 کشور برگزار گردید. امسال نیز سومین دوره این رقابت در 6 محور به شرح زیر برگزار خواهد شد:

  • برق، الکترونیک و رباتیک

  • فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی

  • آب، انرژی و محیط زیست

  • سلامت و تجهیزات پزشکی

  • کشاورزی و صنایع غذایی

  • معدن و صنایع معدنی

هریک از محققان جوان از سراسر جهان می‌توانند تا تاریخ 15 آذر ماه 1401 با ارسال یک ویدئو 3 تا 5 دقیقه‌ای از راه حل ابتکاری و علمی خود برای رفع مسائل مهم جهان اسلام در این رقابت شرکت کنند. شرکت­کنندگان می ­توانند با مراجعه به سایت رقابت به نشانی kans.mstfdn.org، نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه، ضبط ویدئو و بارگذاری آن مطابق استانداردهای ذکر شده اقدام کنند.

در مرحله بعد متخصصان حوزه ­های مرتبط با محورهای رقابت اقدام به بررسی و غربالگری طرح ­های دریافتی خواهند کرد و در هر حوزه طرح­های منتخب جهت راهیابی به مرحله داوری انتخاب می‌شود. سپس گروه‌های داوری متشکل از اساتید دانشگاه و سرآمدان علمی و فناوری هر حوزه، فیلم‌های منتخب را بررسی کرده و از میان آن‌ها 4 طرح و راه حل برتر در هریک از حوزه‌ها و در مجموع 24 راه حل برتر را انتخاب می‌کنند. نهایتا با داوری نهایی در روز اختتامیه رقابت، همزمان با نمایشگاه اینوتکس در اردیبهشت ماه 1402، نفرات برتر هریک از حوزه‌ها انتخاب شده و هدایای نفیسی به هریک از آنها اعطا خواهد شد.


***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 161960
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین