بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/06/04 - 14:26
  • - تعداد بازدید: 1203
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
​ معاون دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد مطرح کرد:

لزوم افزایش مشارکت‌های بین‌المللی در تحقیقات علوم‌پزشکی

صولتی با اشاره به جایگاه مناسب کشور در تولیدات علمی در حوزۀ پزشکی، بر ضرروت افزایش مشارکت‌های بین‌المللی در تحقیقات علوم‌پزشکی تأکید کرد.

~/Asset/News/News/Image/uhff.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست علمی بررسی تحولات جدید کنترل آنفولانزا با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال‌وبختیاری، فرهید همت‌زاده؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه آدلاید استرالیا و جمعی از سرآمدان و متخصصان کشور در محل بیمارستان هاجر شهرکرد برگزار شد.


در این نشست، مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به لزوم بکارگیری توان متخصصان و سرآمدان غیرمقیم، گفت: هر مهاجرت نخبگانی به معنایی فرار مغزها نیست؛ بلکه بسیاری از مهاجرت‌ها گام ارزشمندی در مسیر حرکت توسعه و فناوری و تبادل اطلاعات است.


وی افزود: با اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر، زمینه برای حضور فعال متخصصان ایرانی غیرمقیم در چرخۀ خدمت‌رسانی به جامعۀ بومی مهیا شده است و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی نیز در این سال‌ها به دست آمده است.


بنیادیان در ادامه به سوابق علمی و پژوهشی دکتر همت‌زاده اشاره کرد و اظهار داشت: وی یکی از سرآمدان مؤثر در شناسایی و تشخیص بیماری آنفولانزا است که علاوه بر اینکه اقامت در کشور استرالیا، در قالب سفرهای متعدد و مداوم به کشور، منشاء خدمات ارزنده‌ای به جامعۀ ایرانی است.


سید کمال صولتی؛ معاون دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد نیز به جایگاه کشور در تولیدات علمی اشاره و تصریح کرد: ایران در تولیدات علمی جایگاه خوبی در سال‌ها گذشته کسب کرده است که نباید این جایگاه تنزل یابد.


وی افزود: تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی باید به تدریج به سمت عملیاتی‌شدن و حوزه‌های کاربردی جهت‌دهی شوند تا بتوانند تأثیرگذاری بسزایی در توسعه و پیشرفت جامعه داشته باشند.


صولتی یادآور شد: ایران در حوزه سلول‌های بنیادی، نابروری، پیوند اعضا، زیست‌فناوری، فناوری اطلاعات و نانو فناوری در زمرۀ 5 کشور برتر دنیا است؛ با این حال متأسفانه در حوزه‌های پزشکی زمینۀ مشارکت بین‌المللی فراهم نیست.


لازم به ذکر است، در این نشست همت‌زاده؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه آدلاید استرالیا، تاریخچه بیماری آنفولانزا، ویژگی‌های افراد در معرض این بیماری، آنفلونزای انسانی و حیوانی، علائم بیماری، پیشگیری، درمان و مسائل مرتبط را ارائه کرد.


وی در پایان در خصوص بیماری آنفولانزا، راه‌کارهای جدید تشخیص و درمان این بیماری مواردی را بیان کرد.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 150687
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین