کارگاه مجازی نحوه نگارش مقالات سیستماتیک ریویو با محوریت تبیین جایگاه مطالعات مرور سیستماتیک در علومپزشکی و سلامت برگزار شد.
در ابتدای کارگاه، محمدتقی مقدمنیا؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه علومپزشکی گیلان به مواردی چون تفاوتهای مطالعه اولیه و ثانویه، تعریف سیستماتیک ریویو و تفاوت بین Traditional and Systematic Reviews اشاره کرد و موضوعاتی از قبیل مراحل انجام یک سیستماتیک ریویو، تعاریف متاآنالیز و تعریف سوگیری را تشریح کرد.
جایگاه مطالعات مرور سیستماتیک در علومپزشکی و سلامت، دستهبندیهای مطالعات مرور منظم، handsearching، استراتژی pico وBoolean Operatorsها، از دیگر موضوعات مورد بحث در این کارگاه بود.
در ادامه نیز مباحثی از قبیل مراحل Literature Search، دیتا بیسهای سیستماتیک ریویو، Specialized Databases، General Databases، Electronic Journals & Collection، مراحل سرچ، Cochrane، فلوچارت های سرچ، تکنیکهای جستجو در PubMed، Tagهای مهم و MeshTermها مورد بررسی قرار گرفت.
انتخاب عنوان برای مطالعات مرور سیستماتیک، معیار های ورود و خروج مطالعات، نحوه انتخاب syntax و استخراج دادهها از مطالعات، از مهمترین سرفصلهای این کارگاه بود.