کارگاه «مولفههای سبک زندگی اسلامی در سیره منتظران موعود» به همت بنیاد نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای تحلیل و بررسی چگونگی سبک زندگی منتظران موعود، کارگاهی با عنوان مولفههای سبک زندگی اسلامی در سیره منتظران موعود به همت بنیاد نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.
در این کارگاه شیردل؛ مدرس دانشگاه به مفهومشناسی موضوع این کارگاه پرداخت و گفت: سبک زندگی مجموعهای از عملکردهاست که بر اساس بینش ما به زندگی شکل میگیرد و فرد با بهرهگیری از آنها روایت خاصی از هویت، شخصیت خود را در برابر دیگران، مجسم میسازد اما تعریفی مختصر از «سبک زندگی اسلامی» را میتوان اینگونه بیان کرد که مقصود کنش و رفتار مطابق با آموزههای اسلامی است؛ بطوریکه منش اسلامی در وجود فرد به عنوان یک نظام معنایی پدیدار شده و در همه شئونات، رفتار و کردار مسلمانان نمود یابد.
وی به بیان مفهوم والای انتظار اشاره کرد و افزود: انتظار، حالتیست از ترکیب ایمان و اعتقاد به مبانی دین و ولایت امام زمان، شوق و علاقه به ظهور و حکومت و زیست و همراهی با اهل بیت علیهمالسلام که در وجود انسان شعله میکشد و انواع دگرگونیها را در حالت قلبی، اندیشه و آمال انسانی، رفتار فردی و تلاش اجتماعی انسان، ایجاد میکند. انتظار فرج به معنای چشم به راهی قیام حضرت قائم (عج) توأم با جهاد و تلاش برای آمادگی فردی و زمینهسازی اجتماعی جهت پذیرش و شرکت در بزرگترین حماسه تاریخی نبرد حق علیه باطل به رهبری امام زمان (عج) است.
نظر دهید