عضو فراکسیون شرکتهای دانشبنیان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اهمیت حوزه عملکرد شرکتهای خلاق، این فراکسیون آماده است تا نام این شرکتها را نیز در قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان قرار دهد.
نماینده سابق ایران در سازمان ملل متحد افزود: یکی از پیشنیازهای توسعه فناوریهای نوظهور، تصویب قوانین جدید و تسهیلگری در حوزه تقنینی و حکمرانی است. بر همین اساس، مجلس شورای اسلامی آماده است تا قوانین مورد نیاز فعالان فناور و خلاق را در این نهاد مطرح کند و پس از بحثهای کارشناسی به تصویب برساند.
عضو فراکسیون شرکتهای دانشبنیان مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت حوزه عملکرد شرکتهای خلاق، این فراکسیون آماده است تا نام این شرکتها را نیز در قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان قرار دهد. این امر میتواند حمایتهای مورد نیاز فعالان صنایع نرم و خلاق کشور را فراهم کند و به توسعه منطقهای اقتصاد در کشور کمک کند.
گلرو با توجه به سیاستهای نظام در توسعه فعالیتهای نوآورانه گفت: معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری با شناسایی چالشها و نیازهای فعالان خلاق و نوآور کشور باید این درخواستها و مستندات را در جلسات دوجانبه با فراکسیون اقتصاد دانشبنیان مطرح کند تا زمینه خدمترسانی بیشتر در این حوزه فراهم شود.
وی ضمن توضیح فعالیتهای دانشبنیان و خلاق صورت گرفته در حوزه انتخابیه سمنان، گفت: با توجه به مذاکرات انجام گرفته میان اینجانب و سورنا ستاری معاون محترم علمی و فناوری رئیسجمهوری امکانات خوبی به پارک علم و فناوری استان سمنان اختصاص یافت که جای تقدیر دارد.
گلرو همچنین بیان کرد: امیدوار هستیم با توجه به ظرفیتهای فوقالعاده بالای سمنان از جمله وجود بیش از 30 هزار دانشجو، این استان با حمایت این معاونت به هاب فعالیتهای صنایع نرم و خلاق تبدیل شود و شرکتهای خلاق در کنار شرکتهای دانشبنیان فعالیتهای خود را در استان سمنان توسعه دهند.