غلامحسین کرمی؛ نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نقش اجتماعی یعنی انتظاری که جامعه از فرد دارد، گفت: نخبگان باید نقش رسمی و غیررسمی خود را در جامعه ایفا کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست اجتماع نخبگانی سرآمدان و مستعدان برتر بومی استان بوشهر-ساکن تهران با حضور استاندار بوشهر، قائم مقام و معاونان بنیاد ملی نخبگان، رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر و جمعی از متخصصان و محققان این استان در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
غلامحسین کرمی؛ رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه نقش اجتماعی یعنی انتظاری که جامعه از فرد دارد، گفت: نخبگان باید نقش رسمی و غیررسمی خود را در جامعه ایفا کنند.
وی افزود: نقش غیررسمی نخبگان اینست که در کنار تمام فعالیتهای نخبگانی و رسمی خود، برای برونرفت جامعه از مشکلات فعلی، راهکار جدید ارائه دهند.
این نماینده مجلس با اشاره به ظرفیتهای منحصربفرد استان بوشهر، اظهار داشت: منطقه بوشهر به لحاظ موهبتهای طبیعی و نعمتهای زیرزمینی و روزمینی یک منطقه ویژه محسوب اما برای رسیدن به توسعه نیاز به ایدههای مختلف نخبگان روی مسائل کلان دارد.
وی تاکید کرد: کشور زمانی به توسعه میرسد که نخبگان در حوزههای کلان ایدهپردازی کنند.
شایان ذکر است، در این نشست، نخبگان و مستعدانبرتر به طرح دیدگاهها و نظرات خود در خصوص حمایتهای بنیاد ملی نخبگان از اجتماع نخبگانی پرداختند و ضمن بیان انتقادات و پیشنهادان خود درباره عملکرد دستگاههای دولتی و حاکمیتی، خواستار ایجاد بستر مناسب در استان بوشهر برای تاثیرگذاری نخبگان در رشد و توسعه استان شدند.
شبکهسازی نخبگانی و برقراری ارتباط میان نخبگان بومی در استان، احصای نیازهای استانی براساس طرح های کلان راهبردی، سند آمایش سرزمین و اسناد بالادستی و طرح موضوعات مسئلهمحور با نخبگان، پیگیری و تشکیل شوراهای تخصصی اندیشهورز در استانها، ایجاد زیرساختهای لازم برای حمایت از نخبگان حوزه صنایع غذایی و پتروشیمی و بهرهمندی از توان نخبگان، تسهیل شرایط طرح نظام وظیفه تخصصی مستعدان برتر و نخبگان، ارتقای دیپلماسی علمی و افزایش حمایت از فرصتهای مطالعاتی، افزایش حمایتهای دولتی از ایجاد و راهاندازی کسب و کار و شرکتهای دانش بنیان برای توسعه فرهنگ کارآفرینی، فراهم کردن بستر مناسب انگیزه بخشی به دانشآموزان و انتقال دانش نخبگانی به دانش آموزان مستعدبرتر و توجه ویژه به مدارس استعداد درخشان، حرکت به سمت تربیت مدیر کارآمد و ایجاد بستر مدیریت مطلوب، توجه به نخبگان به عنوان سرمایه اجتماعی و شاخصهای رشد اجتماعی، تسهیلگری بوروکراسی اداری و تسهیل قوانین در مسیرهای رشد نخبگان، ایجاد فضای مناسب برای بهرهمندی از توان نخبگان غیرمقیم و بسترسازی برای نگهداشت نخبگان در بوممحل از مهمترین نکات مطرح شده توسط حاضران در این نشست بود.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید