بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/06/21 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 355
  • - تعداد بازدیدکننده: 163
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدرس حوزه و دانشگاه:

کمال انسان و ارزش‏گذاری اجتماعی در اخلاق‌مداری است

حجت‎الاسلام‌المسلمین علیرضا مهرانفر با اشاره به اهمیت اخلاق‌مداری از نگاه قرآن کریم، گفت: این مهم نقش بسزایی در کمال انسان و ارزشگذاری اجتماعی دارد.

~/Asset/News/News/Image/2807034_850.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای برنامه‌های ترویج فرهنگ انس با قرآن و معارف عترت (علیهم‌السلام) در جامعۀ مستعدان، برنامه گزیده‌ای از آداب و سبک زندگی فردی و اجتماعی در قرآن به همت بنیاد نخبگان استان زنجان برگزار شد.



در ابتدای این کارگاه، حجت‎الاسلام‌المسلمین علیرضا مهرانفر؛ مدرس حوزه و دانشگاه‌ ضمن اشاره به معنای لغوی اخلاق، اخلاق را ویژگی فردی هر انسان دانست و گفت: بخشی از این ویژگی فردی، مربوط به امور اجتماعی است.



وی با برشمردن مؤلفه‌های کمال انسانی، افزود: گرچه قسمتی از اخلاق مانند فقه و حقوق لازم‌الاجرا نیست و ترک آن تعقیب قانونی ندارد ولی در عوض در کمال انسان و ارزش‏گذاری اجتماعی نقش بی‏بدیل دارد.



حجت‎الاسلام‌المسلمین مهرانفر ادامه داد: اساس زمینه‌های متعدد و متنوع سبک زندگی، بینش صحیح و ایمان و نیز بخشی از آن مربوط به اخلاق، آداب، حقوق و فقه است که از آن جمله می‌‏توان به مواردی از این قبیل سبک ازدواج، رفتار فرد در زندگی حرفه‌ای و شخصی اشاره کرد.



این مدرس حوزه اظهار داشت: بخشی از آیات قرآن مربوط به حقوق اجتماعی و بشر است، بخشی به اخلاق و آداب، بخشی به سبک زندگی، مسائل روانی و آسیب‏ها، مهارت‌های زندگی؛ با این حال مبنا ایمان است و اصلاح بینش؛ بنابراین قرآن اصرار بر ایمان و سپس عمل صالح دارد.



حجت‎الاسلام والمسلمین مهرانفر با اشاره به نمونه‌‏هایی از آیات قرآن که مبیّن سبک زندگی فردی و اجتماعی انسان است، یادآور شد: سوره والعصر و آیاتی از سوره علق و انشراح به مهارت نجات از زیان و احساس زیان، سوره طلاق به موضوع مهارت‏های همسرداری،سوره ماعون به مهارت مصلی شدن، سوره معارج به اهمیت استفاده از حرص در علم نه مال، سوره اسرا به موضوع قدرت تقدیر معیشت، اشاره دارند.




  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 144673
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم