در یک نشست هماندیشی عنوان شد: اگر بناست امری در جامعه به یک جریان تحولی تبدیل شود، ایجاد فکر و گفتمانسازی به دست نخبگان و اندیشمندان اتفاق میافتد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، قاسم عزیززاده گرجی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در نشست با نخبگان و نمایندگان شرکتهای دانش بنیان استان که با حضور استاندار مازندران برگزار شد، با بیان اینکه پیوستگی همیشگی بین حوزه نخبگی و دانش بنیان وجود دارد، گفت: آنچه که مورد تاکید دولت سیزدهم است و همواره در توصیهها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به آن سفارش شده است، این است که هرگونه اقدامی باید با نگاه، تحولی باشد.
وی استفاده از فکر و اندیشه را از الزامات تحول دانست و افزود: اگر بناست امری در جامعه به یک جریان تحولی تبدیل شود، ایجاد فکر و گفتمان سازی به دست نخبگان و اندیشمندان اتفاق میافتد. همچنبن مردمیسازی امور کلید واژه طراحی و برنامهریزی در استانداری است. باید واگذاری امور به مردم صورت گیرد و دولت و حاکمیت به عنوان تسهیلگر وظیفه حمایت را بر عهده داشته باشند.
وی با بیان اینکه تعداد نخبگان تحت پوشش بنیاد نخبگان در استان مازندران قبل از دولت سیزدهم 1200 نفر بود که بعد از استقرار دولت سیزدهم به ۲۰۰۰ نفر رسید، گفت: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در درجه اول اگر قرار است حمایتی از نخبگان صورت گیرد، باید فرصت پژوهش و تحصیل و پیشرفت آنان ایجاد شود.
عزیزاده گرجی در ادامه با اشاره برنامه های بنیاد ملی نخبگان در راستای جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی، ایجاد هستههای علمی مسئله محور برای رفع و حل مشکلات و شناسایی و تکریم از سرآمدان علمی استان، گفت: به حمدلله شاهد اتفاقات درخوری در این حوزه ها بوده ایم و حمایت از 120 تن از رتبههای برتر المپیادهای دانش آموزی از دیگر فعالیت های اثربخش بنیاد نخبگان استان بوده است.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.