بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/08/22 - 13:01
  • - تعداد بازدید: 201
  • - تعداد بازدیدکننده: 195
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار چهارمحال و بختیاری:

ظرفیت نخبگان و فرهیختگان در توسعه چهارمحال و بختیاری دیده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بدون شک اجماع نخبگانی می‌تواند راهی برای برون رفت از تمامی بحران‌ها و چالش‌های فرا روی مسئولان استان جهت خدمت‌رسانی باشد گفت: حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و زیست‌محیطی جز از طریق رجوع به نظرات کارشناسان و نخبگان شدنی نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، جعفر مردانی استاندار جدید چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بنده خدمتگزار این مردم خواهم بود، گفت: پیشرفت و توسعه استان از اهداف اصلی ما است و در پرتو وفاق ملی از ظرفیت و پتانسیل نخبگان و فرهیختگان استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه رسانه حلقه واصل بین مردم و مسئولین است، بیان داشت: در صدد خواهیم بود ارتباطات یک‌سویه و بالا به پایین را تبدیل به پلی برای رجوع به مردم قرار دهیم و تلاش می‌ کنیم با پرهیز از هرگونه مسائل اختلاف‌آفرین با استفاده از همه ظرفیت ها پشتوانه‌های اصلی را فراهم کنیم.

مردانی با بیان اینکه بدون شک اجماع نخبگانی می‌تواند راهی برای برون رفت از تمامی بحران‌ها و چالش‌های فرا روی مسئولان استان جهت خدمت‌رسانی باشد گفت: حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و زیست‌محیطی جز از طریق رجوع به نظرات کارشناسان و نخبگان شدنی نیست.

استاندار جدید چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بهره‌مندی از خرد جمعی نخبگانی را سرلوحه کار قرار داده و در تمام امور و برنامه‌ها این‌ها را ملاک عمل قرار خواهیم داد.

مردانی با تاکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیل‌ها، ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و در مقابل مسائل، مشکلات و چالش‌هایی دارد که نگاه علمی به آن‌ها می‌تواند موجب توسعه شود، گفت: فرهنگ غنی، برخورداری از موقعیت‌های کاربردی در کوریدورهای ارتباطی بین استان‌های مرکزی و غرب با بنادر جنوب، بهره‌مندی از ارتفاع و آب‌وهوای پاک و سالم، قطب تولید بادام و ظرفیت‌های ویژه در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی از جمله بزرگ‌ترین ظرفیت‌های این استان است.

وی یادآور شد: چند طرح حیاتی وجود دارد که نیازمند تصمیم ملی و در سطح چند وزارت خانه است. قتصاد کلان و برنامه‌ریزی برای توسعه استان، جمع‌آوری آمار اقتصادی و عمرانی استان، شهرستان و بخش‌ها جهت برنامه‌ریزی صحیح، تعیین بخش‌های پیشران و مؤثر در توسعه استان و شهرستان‌ها مطابق ظرفیت‌های موجود، ساماندهی و اولویت‌بندی طرح‌های اقتصادی و عمرانی نیمه تمام جهت تکمیل، با استفاده از ظرفیت‌های منابع ملی و استانی و مولدسازی از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار می‌گیرد.

مردانی خاطر نشان کرد: همچنین عدالت در توسعه متوازن درون شهرستان‌ها براساس شاخص‌ها در همه بخش‌ها، تشکیل کمیته جهت بازنگری فرآیندها، صدور مجوزات واحدهای صنعتی و گردشگری با استفاده از نظرات صاحبنظران انجام می‌شود.



***
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn

 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 174294
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت