بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/08/21 - 08:44
  • - تعداد بازدید: 228
  • - تعداد بازدیدکننده: 207
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فراخوان «حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از مطالعات مرتبط با محرومیت‌زدایی در برنامه ملی آبادیران»

بنیاد ملی علم ایران با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ذیل برنامه ملی «آبادیران» از طرح‌های مرتبط با محرومیت‌زدایی، به طور ویژه حمایت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، بنیاد ملی علم ایران با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، ذیل برنامه ملی «آبادیران» از طرح‌های مرتبط با محرومیت‌زدایی، به طور ویژه حمایت می‌کند.

این برنامه در راستای استفاده از توانمندی‌های زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور و با هدف توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار و اقشار محروم طراحی شده و در راستای تحقق پیشرفت و آبادانی کشور به دنبال راهکارهای رفع چالش‌های مناطق محروم و روستایی است.

حوزه‌های اولویت‌دار

اولویت این فرخوان با طرح‌هایی است که موضوع آن‌ها به صورت عملیاتی و مرتبط با یک مسئله مشخص در یک منطقه محروم کشور نگارش و به بنیاد ملی علم ایران ارسال شود که پس از داوری و پذیرش، مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرد.

موضوع طرح باید با ذکر نام دقیق منطقه و کاملاً به صورت بومی آن منطقه تعریف شود و تعریف طرح با عناوین کلی (حتی اگر از مشکلات کشور باشد) در چارچوب این فراخوان قرار نمی‌گیرد.

به عنوان نمونه طرحی با موضوع وضعیت آلودگی آب چاه‌های یک شهرستان خاص یا ارائه راهکار برای رفع آلودگی آن، یا بررسی و ارائه راهکار در مورد حاشیه‌نشینی در یک منطقه مشخص با داده‌های میدانی در این فراخوان قابل ارسال است.

شایان ذکر است که منطقه مورد پژوهش باید دارای ویژگی‌های مناطق محروم کشور باشد و به تأیید دبیرخانه برنامه آبادیران در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برسد.

واجدین شرایط

این فراخوان از طرح‌های پژوهشی، طرح‌های پسا دکتری و رساله‌های دکتری حمایت می‌کند. مجری طرح پژوهشی در این فراخوان باید عضو هیئت‌علمی دانشگاه یا مراکز پژوهشی- تحقیقاتی کشور باشد. مسئول طرح در دوره پسادکتری باید حتما عضو هیئت‌علمی دانشگاه یا مراکز پژوهشی-تحقیقاتی کشور بوده و دارای مرتبه علمی حداقل دانشیار در رشته مرتبط با پروپوزال ارائه شده باشد.

در مورد رساله‌ها، دانشجوی دکتری آزمون جامع خود را با موفقیت گذرانده باشد. از تاریخ دفاع از موضوع رساله دکتری تا ثبت پیشنهاده تحقیقاتی در سایت بیشتر از یک سال و از زمان شروع دوره دکتری دانشجو بیشتر از سه سال تحصیلی نگذشته باشد.

لازم به ذکر است که پژوهشگر باید نسخه نهایی پیشنهاده رساله را که در دانشگاه تصویب شده برای فراخوان ارسال کند.



علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنند.



***
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn

 

 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 174298
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت