بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/12/01 - 09:52
  • - تعداد بازدید: 1072
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به همت بنیاد نخبگان استان خوزستان/

آیین نکوداشت تقی رازی و سیدکاظم علوی‌فاضل برگزار شد

آیین نکوداشت دکتر تقی رازی و دکتر سیدکاظم علوی‌فاضل؛ دو استاد برجسته دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز به همت بنیاد نخبگان استان خوزستان برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/ستر نکوداشت.jpeg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برگزاری مراسم‌های تکریم و الگوسازی از مفاخر بومی، آیین نکوداشت دکتر تقی رازی و دکتر سیدکاظم علوی‌فاضل؛ دو استاد برجسته دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور استاندار خوزستان، رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از اعضای شورای‌شهر، رؤسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران و مسئولان استانی، به همت بنیاد نخبگان استان خوزستان برگزار شد.


در بخشی از این مراسم، علی‌حسین صابری؛ رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان گفت: این برنامه جهت تکریم و نکوداشت دو استاد گرانقدر دکتر رازی متخصص زنان و زایمان و دکتر علوی فاضل متخصص روانپزشکی برگزار شده است.


وی با بیان اینکه تکریم از بزرگان به نوعی تحکیم و تقویت هویت فرهنگی است، افزود: مراسم تکریم از بزرگان علمی که طبق بند «ث» ماده 64 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه و سند راهبردی یکی از مأموریت‌های بنیاد نخبگان بشمار می‌رود.


صابری در ادامه هدف اصلی از اجرای این برنامه را الگوسازی مناسب در جامعه از این بزرگان برشمرد و ادامه داد: وقتی فردی با استعداد و توانمندی و با تلاش زیاد به سطح بالای علمی می‌رسد و در دانشگاه‌های معتبر شناخته و بین‌المللی تحصیل می‌کند و بعد از دوران طولانی تجربه موفق کاری و اثرگذاری را از خود بر جای می‌گذارد، آن فرد یک سرمایۀ انسانی و اجتماعی بزرگ بشمار می‌رود و چنین سرمایه‌ای واقعاً بی‌انصافی است اگر بعد از بازنشستگی و بعد از تحولات سن، به تدریج فراموش شود. این سرمایه‌های انسانی باید محفوظ مانده و دستاوردهایشان مستند و معرفی شوند.


رئیس بنیاد نخبگان با اشاره به اینکه دیگر کشورهای همسایه، نام بزرگان دانشمندان و شاعران به نام کشورمان مصادره کرده و به‌نام خودشان ثبت می‌کنند؛ چون ارزش سرمایه‌های نمادین برای سرمایه اجتماعی بسیار بالاست؛ بنابراین بنیاد نخبگان فعالیت خود را در زمینه تکریم از بزرگان معطوف است به همین تجلیل از اساتید و این برنامه نیز در این راستا تدارک دیده شد.


در ادامه، دکتر تقی رازی نیز در این مراسم مسئولیت‌پذیری در قبال جامعۀ بومی را یکی از اصول زندگی و فعالیت‌های کاری خود برشمرد و گفت: در تمام سال‌های فعالیت تلاش کردم بتوانم در حوزۀ تربیت نیروی‌انسانی متخصص نیز به جامعۀ خود خدمت‌رسانی کنم و خوشحالم که امروز در اهواز پزشکانی در حوزۀ زنان و زایمان با بالاترین استانداردهای بین‌المللی وجود دارند.


دکتر سید کاظم علوی‌فاضل نیز با اشاره به مشکلات دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز در زمان جداسازی دانشگاه علوم‌پزشکی از دانشگاه اهواز، تصریح کرد: مشکلات بسیاری در راه دانشگاه علوم‌پزشکی وجود داشت و در بعد نیروی‌انسانی نیز کشور با فقر متخصص روبرو بود اما امروز این دانشگاه در کشور از جایگاه بالایی برخوردار است.  


لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از کتاب «مقاومت و درمان زیر آتش چلچله» رونمایی شد. این کتاب بر اساس زندگی دکتر تقی رازی و دکتر سید کاظم علوی‌فاضل نوشته شده است. در این مراسم همچنین ارج‌نامه ریاست بنیاد ملی نخبگان قرائت و به دو استاد برجسته تقدیم شد.


اهداء دو لوح سپاس از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه هدایایی از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز و بنیاد نخبگان خوزستان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 151359
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین