بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/10/29 - 10:34
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در یک نشست هم‌اندیشی در آذربایجان شرقی مطرح شد:

بنیاد نخبگان با دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه‌ها در ارتباط باشد/ بهره‌مندی از ظرفیت اساتید برجسته دانشگاه تبریز در کارگروه‌های تخصصی بنیاد نخبگان استان

سرپرست دانشگاه تبریز بر لزوم افزایش ارتباط و تعامل بنیادهای نخبگان استانی با دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه‌ها تاکید کرد و این امر را در پیشبرد اهداف کلان بنیاد ملی نخبگان موثر دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، یوسف زندی رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در نشست با محمد تقی اعلمی سرپرست دانشگاه تبریز بر گسترش تعاملات بین بنیاد نخبگان استان و دانشگاه تبریز و استفاده از ظرفیت اساتید برجسته دانشگاه تبریز در کارگروه های تخصصی تاکید کرد.

وی همچنین ضمن معرفی کارگروه های تخصصی ایجاد شده در بنیاد نخبگان استان، برنامه ها و رویکردهای بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی ریاست جمهوری را تشریح کرد.

زندی اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده است سطح ارتباطات و هم افزایی‌های بنیاد نخبگان استان با بخش‌های مختلف افزایش یابد که یکی از جوامع هدف اصلی این بنیاد برای گسترش مراودات و ارتباطات، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است که در این بین جایگاه دانشگاه مادر بسیار پر رنگ و اثر گذار است.

وی افزود: یکی از وظایف بنیاد نخبگان بر اساس سند راهبردی خود حمایت از اساتید دانشگاه و دانشجویان مستعد است که زمینه ساز تحول، نوآوری و خلاقیت در کشور هستند و در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.

محمد تقی اعلمی سرپرست دانشگاه تبریز نیز در این نشست ضمن اعلام خرسندی از اقدامات صورت گرفته در بنیاد نخبگان استان، نقش معاونت علمی ریاست جمهوری و اعتبارات تخصیص یافته در پیشرفت و توسعه اکوسیستم فناوری استان را بسیار مهم تلقی کرد.

وی افزود: در راستای اهداف بنیاد نخبگان و شناسایی، جذب و حمایت مادی و معنوی از نخبگان براساس منویات مقام معظم رهبری، اقدامات مهمی صورت گرفته است که شاهد اثر گذاری آن در بطن جامعه هستیم و این زمانی جامعیت بیشتر پیدا می کند که بنیاد نخبگان با دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه ها در ارتباط باشد.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت افزایش تعاملات در راستای تبیین قانون جهش دانش بنیان که یک ظرفیت بالقوه در استان است، گفت: برای ارتباط موثر با شرکت های دانش بنیان و صنایع به همکاری بنیاد نخبگان استان نیاز داریم، ظرفیت های قانونی جهش دانش بنیان باید تبیین شود تا تعاملات لازم برای افزایش دفاتر R&D شرکت های دانش بنیان و همکاری سازمان امورمالیاتی بیشتر و ظرفیت های اقتصادی استان رشد یابد.

**
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn


  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 175329
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت