بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/10/26 - 15:36
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی/

شناسایی توانمندی دانشجویان دارای معلولیت در المپیاد علمی و مهارتی در دستور کار قرار گرفت

با حمایت بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و واحد بین‌الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی نخستین المپیاد علمی و مهارتی رقابت دانشجویان دارای معلولیت با هدف شناسایی توانمندی‌های این قشر از دانشجویان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، با هدف شناسایی و تشویق دانشجویان دارای معلولیت و کمک به ارتقای توانمندی‌های آنان، نخستین المپیاد ملی علمی و مهارتی برای این گروه از دانشجویان، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، توسط واحد بین‌الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

واحد فرشتگان دانشگاه آزاد، با توجه به ماهیت کاری و مأموریت ذاتی خود، مختص افراد با نیازهای ویژه طراحی شده است و بر همین اساس، برگزاری یک المپیاد علمی و مهارتی برای شناسایی توانمندی‌ها و کمک به رشد و بالندگی مهارتی این گروه از دانشجویان را همگام با ترویج فرهنگ مناسب سازی در دستور کار خود قرار داده است. رویدادی که مورد حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان بوده و ویژه دانشجویان دارای معلولیت در سطح ملی، برای اولین‌بار در کشورمان ایران و همچنین در سطح جهان به این شکل برگزار می‌شود.

متقاضیان شرکت در نخستین المپیاد علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت، باید از دو ویژگی برخوردار باشند، نخست آن‌که شرکت‌کنندگان، باید دانشجو بوده و دوم این‌که دارای معلولیت باشند. نخستین دوره این المپیاد، در ۱۰ رشته تحصیلی برای این دسته از دانشجویان در سطح کاردانی و کارشناسی برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف تربیت بدنی و ورزشی، عکاسی، طلا و جواهر، لباس، زبان‌های خارجی و... برگزار خواهد شد.

شرایط خاصی هم برای آن دسته از افرادی که تمایل دارند در رشته مترجمی زبان اشاره ایرانی شرکت کنند در نظر گرفته شده است. علاقمندان به رقابت در این رشته خاص باتوجه به ویژه رشته و کاربری آن برای جامعه مخاطب نیازی به احراز شرط معلولیت نداشته که مستثنی شده‌اند و کلیه دانشجویان کاردنی و کارشناسی می‌توانند در این رشته خاص به رقابت بپردازند.

در این المپیاد علاوه بر موضوعات فوق، مسابقه‌ای هم با عنوان رباتیک دانش‌آموزی، ویژه دانش‌آموزان دبیرستانی دارای معلولیت طراحی و اجرا خواهد شد.

علاقمندان تا پایان سال ۱۴۰۳ فرصت دارند تا طرح‌ها و ایده‌های خود را به دبیرخانه اولین المپیاد علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت ارسال کنند. فرآیند ارزیابی‌ها و داوری ایده‌ها و طرح‌ها، از ابتدای سال ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و فهرست منتخبان برای حضور در این المپیاد تا پیش از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، توسط دبیرخانه این رویداد اعلام می‌شود. افراد واجد شرایط، از سراسر کشور امکان شرکت در این المپیاد را خواهند داشت و نحوه حضور، استقرار و جزئیات مشارکت متقاضیان سایر استان‌ها، طی اطلاعیه‌های بعدی توسط دبیرخانه المپیاد اعلام خواهد شد.

نخستین المپیاد علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت، اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ میزبان شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور خواهد بود و مراسم اختتامیه، روز جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ همزمان با صدوچهلمین سالگرد تولد زنده‌یاد جبار باغچه‌بان از مشاهیر تأثیرگذار در جامعه ناشنوایان برگزار خواهد شد.

اطلاع‌رسانی مراحل بعدی، طبق زمان‌بندی از طریق فضای مجازی به صورت مرحله‌ای توسط دبیرخانه اولین المپیاد علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت انجام می‌شود. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیش‌تر و شرکت در المپیاد، از طریق وب‌گاه www.fib.iau.ir و تماس با ۰۲۱۸۸۰۷۶۳۳۰ داخلی ۱۰۵ اقدام کنند.


**
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn


  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 175318
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت