میثم لطیفی گفت: در برنامههای توسعهای باید به شاخصهها و ظرفیتهای استان توجه شود و اگر ظرفیتهای علمی مدنظر قرار گیرد، توسعه بیشتری رقم میخورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ میثم لطیفی ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی با نخبگان استان مرکزی اظهار کرد: در برنامههای توسعهای باید به شاخصهها و ظرفیتهای استان توجه شود و اگر ظرفیتهای علمی مدنظر قرار گیرد، توسعه بیشتری رقم میخورد.
وی افزود: یکی از مسائل جدی نگاه بخشی به موضوعات است و باید شرایط به شکلی باشد که هر فردی ارزیابی واقعی از خود داشته باشد.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور عنوان کرد: برای تحقق بازنگری تحولی باید دانشگاهیان کمک کنند و بر علم نافع اصرار داشته باشیم و این علم محقق نمیشود مگر اینکه با رویکرد مسئله محور حرکت کنیم.
لطیفی عنوان کرد: استان مرکزی فارغ از ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی به لحاظ پرورش نیروهای انسانی و مفاخر و مشاهیر بزرگ ظرفیت خاصی در اختیار دارد.
وی تصریح کرد: دولت سیزدهم در حال حاضر ۶ هزار و ۳۰۰ خدمت در ۱۰ حوزه به جامعه ارائه میکند و بخش عمدهای از این خدمات نیازی به حضور ندارد و باید از طریق سامانهها کار انجام گیرد.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور بیان کرد: به دنبال کوتاه کردن فرآیندها هستیم، اما نگاهبخشی یک معضل در این راستاست و هر مدیر خود را مسئول بخش خود میداند در حالی که روابط بین سازمانی اهمیت بالایی دارد.
اختصاص خط اعتباری به راهکارهای پیشنهادی شرکتهای دانش بنیان
لطیفی با بیان اینکه در مسئله حکمرانی محلی و فضای مجازی میتوان از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان بهرهمند شد، افزود: اگر شرکت دانش بنیانی برای موضوعی که مسئله دولت است، راهکار بیاورند خط اعتباری اختصاص مییابد.
وی یادآور شد: تقویت دانشگاه فرهنگیان با جهت گیری در دوره جدید محقق میششود و بیشترین مصرف کننده از نظام آموزش عالی خود دولت است لذا باید تقویت این دانشگاه مدنظر باشد.
نظر دهید