بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/01/04 - 12:22
  • - تعداد بازدید: 525
  • - تعداد بازدیدکننده: 518
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دیدار رئیس بنیاد ملی نخبگان و وزیر جهاد کشاورزی/

رسوخ فناوری در حوزه کشاورزی افزایش می‌یابد

در نخستین روزهای سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، در نشستی با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی، زمینه‌ رسوخ فناوری و دانش بنیانی در حوزه کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در توسعه شرکت های دانش‌بنیان  و حمایت از طرح‌های کلان ملی و فناورانه، حوزه کشاورزی دانش بنیان است و موضوعاتی چون تکمیل زنجیره ارزش در کشاورزی، غذا و دارو، نفوذ فناوری به بخش های این حوزه، امنیت غذا و سایر موضوعات راهبردی در دستور کار این معاونت قرار دارد.

در همین راستا طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی برای رفع نیاز بخش‌های مختلف این حوزه تعریف شده است.
 
رسوخ فناوری در کشاورزی

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی در این نشست با توجه به تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب، اسناد بالادستی و سیاست‌های کشور در حوزه خودکفایی، تکمیل زنجیره ارزش و توسعه فناوری با استفاده از ظرفیت‌های بومی، با یکدیگر گفت وگو و تبادل نظر کردند.

در این نشست ضمن بررسی تجربیات گذشته در این حوزه، دستورالعمل‌ها، مصوبات و برنامه‌های قابل اجرا و در جریان انجام، بحث و بررسی شد. 

یکی از موضوعات این نشست، تنظیم طرحی پیشنهادی در دولت برای حمایت از نفوذ فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و فناور شدن حوزه کشاورزی بود. ابعاد و بخش های این طرح پیشنهادی که در آستانه آماده سازی است بررسی شد و در خصوص جوانب آن بحث و گفت‌وگو صورت گرفت. 
 
تکمیل زنجیره فناوری
 
همچنین ظرفیت‌ها در حوزه‌هایی ‌که فناوری می‌تواند در آن ها نقش آفرین باشد همچون زنجیره تامین نان، فرآورده‌های کشاورزی، دامی، خوراک دام، طیور، آبزیان و ... برنامه ریزی مشترک و حمایت‌های قابل انجام در سال جاری ه از سوی مقام معظم رهبری سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامدیده شده است، بررسی شد. 

از آن‌جایی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با محوریت معاونت اول ریاست جمهوری بسته‌ای مشترک در قالب یک برنامه عملیاتی را در حوزه های اولویت داری چون شیلات، جایگزین‌های خوراک دام، احیای باغات، کشاورزی نوین، مزارع نوآور، مرغ لاین و سایر حوزه‌ها تعریف کرده است، زمینه برای اجرایی سازی و چگونگی تحقق این برنامه در سال جاری فراهم شد.
  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 157263
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت