آشنایی دانشجویان، به ویژه دانشجویان مستعد با نیازها و مسائل جامعه و صنعت، از جمله مهترین اهداف اجرای طرح رویدادهای رقابتی مسئلهمحور است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسئلهمحور (طرح شهید بابایی)، به منظور ایجاد فضای نشاط علمی در دانشگاهها، آشنایی دانشجویان با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان برای کار گروهی، از سال 1399 از سوی بنیاد ملی نخبگان اجرایی شده است. در این طرح، مسابقهای علمی ـ تیمی میان تیمهای دانشجویی برگزار میگردد و تیمهای دانشجویی در مدتی معین برای ارائه خطمشی و راهحل یک مسئله، در چارچوب مقررات ذیربط به رقابت با یکدیگر میپردازند.
اهداف طرح:
شرایط رویدادهای رقابتی:
یادآوری:
دارا بودن صاحب مسئله برای اجرای رویداد رقابتی اولویت محسوب میشود. چنانچه رویدادی فاقد صاحب مسئله باشد، ضروری است که ذینفعان مشخصی داشته باشد و بتوان بر اساس خروجیهای حاصل، تیمهای دانشجویی را به ذینفعان معرفی کرد.
تعهدات کارگزار برگزاری:
یادآوری 1: کارگروه علمی رویداد رقابتی، به منظور تبیین صورت دقیق مسئله و تدوین مقررات لازم برای برگزاری، نظارت و ارزیابی رویداد رقابتی مترتب به مسئله موردنظر تشکیل میشود.
یادآوری 2: کارگروه اجرایی رویداد رقابتی، برای تدوین برنامه زمانبندی، تقویم برگزاری و فرایند اجرایی آن تشکیل میشود.
یادآوری 3: جزئیات بیشتری از وظایف برگزارکنندگان رویدادهای رقابتی در فهرست وظایف قابل مشاهده است.
یادآوری 4: سایر وظایف و مسئولیتهای کارگزار از طریق عقد قرارداد/تفاهمنامه/ تعهدنامه همکاری با بنیاد به طور کامل متناسب با نوع مسئله و جامعه مخاطب آن، تعیین میگردد.
شرایط و تعهدات صاحب مسئله/ذینفعان
شرایط و تعهدات حامی:
یادآوری: حامی در راستای به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی خود در زمینه تربیت، رشد و شکوفایی سرمایه گرانقدر نیروی انسانی در کشور و همچنین انجام وظایف محوّله به کلیه نهادها در زمینه اجرای «سند راهبردی کشور در امور نخبگان» مبنی بر هدایت صاحبان استعدادهای برتر با استفاده از توانمندیهای بخشهای دولتی و غیردولتی و همچنین زمینهسازی برای پرورش افراد نخبه و شکلگیری گروههای نخبه در جامعه، نسبت به حمایت مادّی و معنوی از رویداد، تیمهای دانشجویی و همچنین تیمهای برتر اقدام میکند.
تسهیلات اعطایی بنیاد: