سالاریه گفت: شرکت در رویدادهای مسئلهمحور طرح شهید بابایی، زمینهساز توانمندسازی افراد در حوزه تخصصی است و به همین دلیل نقش بسزایی در ترسیم زندگی شغلی فرد در آینده دارد.
وی افزود: طرح شهید بابایی فرصتی مغتنم برای دانشجویانی است که از مسیرهای عادی بنیاد ملی نخبگان از جمله بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی نتوانستهاند مشمول حمایتهای اعطایی از مستعدانبرتر شوند.
سالاریه با بیان اینکه در این طرح تمرکز اصلی بر دانشجویان دوره کارشناسی است، ادامه داد: در سال گذشته رویداد مسئلهمحور رهنشان با حضور اولیه چند هزار دانشجو ذیل طرح شهید بابایی انجام شد و در آن شرکتکنندگان با محوریت یک صورتمسئله که از شرکتهای دانشبنیان دریافت و توسط مربیان تبیین شده بود، تیمهای خود را بر اساس علاقههای فردی تشکیل دادند.
سرپرست قائممقام بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: تلاش بر این است که تیمهای برتر این رویداد بتوانند دستاوردهای خود را در همان شرکت صاحب مسئله، پیادهسازی کنند. در سال جاری نیز مجموعه بنیاد رهنشان صورتمسئلههای متعددی را از نهادهای مختلف دریافت کرده که روی سایت آن قابل مشاهده است.
وی اضافه کرد: تیمهایی که در طرح شهید بابایی بتوانند کیفیت بالایی از خود ارائه دهند و به نتایج کاربردی و مورد نیاز صنعت برسند، در قالب طرح شهید احمدی روشن و یا سایر طرحهای بنیاد ملی نخبگان حمایت خواهند شد.
سالاریه تاکید کرد: بعد از سالها تجربه عینی در دانشگاه، حضور در رویدادهای مسئلهمحور ذیل طرح شهید بابایی را امری ضروری برای رسیدن به موفقیت شغلی میدانم.
سرپرست قائممقام بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: کسب رتبه در این قبیل رویدادها، هدف ثانویه است چراکه اساساً شرکت در این رویدادها زمینهساز توانمندسازی افراد در حوزه تخصصی است و به همین دلیل نقش بسزایی در ترسیم زندگی شغلی فرد در آینده دارد.