بزرگداشت چهرههای شاخص علمی و خیرین نیازی است که به وضوح در جامعه احساس میشود؛ این مفاخر نیازی به تکریم ندارند اما تکریم آنان سبب الگوسازی برای نسلهای بعد و البته گسترش فرهنگ قدرشناسی میشود.
در این مراسم ضمن تاکید بر لزوم هدایت نیات خیر و ظرفیتهای وقف به سمت حوزههای علمی و دانشآموزی عنوان شد: بزرگداشت چهرههای شاخص علمی و خیرین نیازی است که به وضوح در جامعه احساس میشود؛ این مفاخر نیازی به تکریم ندارند اما تکریم آنان سبب الگوسازی برای نسلهای بعد و البته گسترش فرهنگ قدرشناسی میشود. استاد تبریزی علاوه بر چهره شاخص علمی کشور و استان، از خیران بنام نیز هست و در بسیاری از زمینهها خدمات بسیار ارزندهای را ارائه داده است.
در بخش دیگری از این مراسم گزارشی از آئیننامه تکریم از سرآمدان و نحوه انتخاب سرآمدان تکریم شده ارائه و ضمن تعریف سرآمد از دیدگاه بنیاد ملی نخبگان، بیان شد: هدف از برگزاری چنین مراسمی، معرفی و الگوسازی از نخبگان و مفاخر بومی برای نسل جوان و مستعد است که این مهم یکی از تأکیدات سند راهبردی کشور نیز هست و از دیگر اهداف برگزاری مراسم تکریم، ترویج فرهنگ قدرشناسی است.
در بخشی از این مراسم بخشی، رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی ضمن تعریف فعالیتهای نخبگانی و گروههای نخبگان و مستعدانبرتر، تسهیلات و حمایتهای اعطایی بنیاد را تشریح کرد و با اشاره به طرح احمدی روشن، اظهار داشت: این طرح دانشجویان را با مسائل و مشکلات واقعی علمی کشور آشنا و آنان را برای حل آنها توانمند میکند.
در حاشیه این مراسم از نخبه پژوهشگران برتر سال 1400، مدال آوران المپیاد جغرافیا و جشنواره خوارزمی نیز تقدیر به عمل آمد.