رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکیدبر نقش کلیدی استانداریها در حمایت از توسعه زیستبوم شرکتهای دانشبنیان، گفت: استانداران موظفند منابع را در اختیار شرکتهای دانش بنیان بومی قرار دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این نشست با بیان اینکه فرآیند استقرار شرکت های دانش بنیان و خلاق در مناطق شهری بر اساس قانون جهش تولید تسهیل شده است، ادامه داد: یکی از اصلی ترین دغدغههای شرکتهای دانشبنیان و خلاق، استقرار در فضاهای شهری است که با کمک این قانون،اختیار دستگاههای اجرایی افزایش یافته است و شرکتهای دانشبنیان و خلاق، به نحو بهتری میتوانند از فضای شهر تهران بهره ببرند.
ستاری، با بیان اینکه فضاهای بسیاری در استان تهران وجود دارد که می تواند با تغییر کاربری به بستری برای استقرار شرکت های دانش بنیان و خلاق تبدیل شود، افزود: بهترین معماران و طراحان داخلی کشورمان نمونه های موفقی از این تغییر کاربری را در اماکن مختلف پیاده سازی و آن ها را به فضایی در دل زیست بوم نوآوری و فناوری تبدیل کردهاند.
ضرورت تلاش همه جانبه برای اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با بیان این که قانون جهش تولید دانش بنیان، بستر خوبی را برای تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد کرده است، ادامه داد: یکی از محورهای مورد توجه قرار گرفته در این قانون، افزایش سرمایه صندوق های پژوهش و فناوری دانشگاهها است و بخش خصوصی طبق این قانون از معافیت های خوبی برای سرمایه گذاری در این صندوق ها برخوردار خواهد شد. باید همه بخش ها عزم خود را برای اجرای بندهای این قانون جزم کنند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، از نقش کلیدی استانداریها در حمایت از توسعه زیستبوم شرکتهای دانشبنیان و خلاق گفت و ادامه داد: بر اساس این قانون، استانداران موظفند منابع را در اختیار شرکت های دانش بنیان بومی قرار دهند. موضوع اختصاص اعتبار به شرکت های دانش بنیان و عضویت روسای پارک های علم و فناوری در نشست های توسعه استان بخشی از ویژگی های این قانون به شمار می رود. قانونی که پس از سه سال پیگیری مستمر به تصویب رسیده است و نقش شرکتهای دانش بنیان و خلاق را در توسعه استان پررنگ می کند. همه بخش ها باید با یکدیگر همدل شوند و با همراهی یکدیگر این قانون و آیین نامه های آن را در استان پیاده کنند.
نظر دهید