نخستین نشست هماندیشی رفع چالشها و موانع پیش روی پایگاهها و متخصصان همکار در جذب و استفاده بهینه از توانمندی و ظرفیت متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ این نشست با حضور مهدی قلعهنوی رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران و کارشناسان مرکز تعاملات در طرحهای تسهیلاتی مختلف و جمعی از کارشناسان و رابطان متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور برگزار شد.
قلعهنوی رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری در این مراسم با اشاره به دستورالعمل و آییننامه جدید مرکز تعاملات در بخش همکاری، بیان کرد: بسیاری از چالشها و موانع موجود بر سر راه همکاری با متخصصان و کارآفرینان خارج از کشور و پایگاههای همکار در این حوزه قابل رفع و پیگیری است و تلاش می کنیم این مشکلات را تا حد امکان کاهش دهیم.
وی خطاب به کارشناسان و همکاران این حوزه گفت: موانع و نواقص را با متخصصان مرکز تعاملات درمیان بگذارند تا در این مسیر بتوان خدمات کارآمدتر و بهتری به متقاضیان ارائه کرد و همکاریها هدفمندتر و بهینهتر باشد.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: متخصصان و پایگاه های همکار از ظرفیت خود برای ارتباط گیری با خارج از کشور استفاده کنند و با مرکز در این زمینه همکاری داشته باشند.
همچنین در این نشست، حسینی معاون دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری نیز با بیان اینکه هدف از برنامه همکاری و ایجاد پلتفرم کانکت، فراهم کردن بستری برای شکلگیری ارتباط متخصصان ایرانی با مراکز و مؤسسات داخلی است، گفت: لزوما بازگشت دائم این متخصصان در این برنامه مدنظر نیست.
وی افزود: با توجه به شرایط داخل کشور و عدم آشنایی متخصصانی که سالهاست در خارج از ایران هستند، تلاش بر این است که بستری فراهم شود تا فارغ از شرایط بروکراسی داخل، امکان همکاری با مراکز مختلف داخل کشور فراهم شود و شرایط اثربخشی متخصصان در داخل کشور ایجاد شود.
در ادامه جلسه، متخصصان دغدغههای خود را در موضوعات مختلف اعم از مدت زمان حمایت در طرحها، حمایتهای مالی طرحها، خروجیهای قابل انتظار از طرحها، و شرایط دریافت گواهینامهها و مجوزهای کاری، با توجه به محدودیتهای داخلی، مطرح کردند و خواستار بررسی و بازنگری این موضوعات در آییننامه همکاری شدند.
نظر دهید