محمد امیری گفت: هرگز نباید تصور کرد که رزمندگان و شهدا، افرادی بدون تحصیلات آکادمیک بودند چراکه بسیاری از آنان در بهترین دانشگاههای ایران و حتی جهان تحصیل کرده و جایگاه شغلی بسیار بالایی داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برگزاری برنامههای فرهنگی و به منظور پاسداشت ارزشهای دفاع مقدس و آرمانهای شهدا، نشست معرفی چهرههای علمی حاضر در جنگ تحمیلی، به همت بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی برگزار شد.
در این نشست، محمد امیری؛ مدیرکل اسبق حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس خراسان شمالی و مدرس دانشگاه، به معرفی برخی از چهرههای شاخص و دانشگاهی استان خراسان شمالی در جنگ هشت سالۀ دفاع مقدس پرداخت و گفت: شهید علیاصغر آلنبی، از همان ابتدای حضور در جبههها به تدریس دروس مختلف به رزمندگان مشغول شد و به تبلیغ علم آموزی و ارتقای سواد جوانان و نوجوانان حاضر در جنگ پرداخت و حتی در خط مقدم جبهه امتحانات پایان ترم برگزار می کرد.
وی افزود: شهید علی رمضانی نیز از روحانیون شاخص حاضر در جنگ تحمیلی، مدرس حوزه علمیه، پاسدار، بسیجی و فرمانده گردان و از جمله سخنوران بسیار باسواد بود که دورههای متعددی را در طول دفاع مقدس برگزار کرد. از جمله آموزشهای برگزار شده از سوی وی، سلاحشناسی، تخریب، آمادگی نظامی و جسمانی و حتی مانورهای نظامی پشت جبهه بود.
امیری با اشاره به خدمات ارزندۀ شهید حسن محقر نیز ادامه داد: این شهید بزرگوار از جمله روحانیون مطرح حاضر در جنگ تحمیلی بود که در حوزه علمیه قم و مشهد تحصیل کرد.
وی اضافه کرد: شهید علی نوری نیز از جمله رزمندههایی بود که از ابتدای جنگ تحمیلی در جبهه حضور داشت. وی بسیار توانا در سخنوری با معلومات بالا و تمام کتابهای شهید مطهری و شهید بهشتی را خوانده و مسلط بود. تسلط کامل به قرآن کریم سبب شده بود که این شهید، کلاسهای عقیدتی دوران جنگ تحمیلی را برگزار کند؛ البته وی در امور بنایی و نجاری هم تخصص داشتند و در سنگرسازی بسیار توانا بود.
امیری در ادامه با اشاره به برخی از مهارتها و توانمندیهای شهید ماژانی، یادآور شد: این شهید قبل از حضور در جبهه، فرماندار بجنورد بودند ولی حضور در جنگ را به بودن در سمت فرمانداری ترجیح داد و به جبهه رفت.
وی ضمن بیان اینکه شهید کماسی از روحانیون برجسته و عالم حاضر در جبهههای جنگ تحمیلی بود و در اکثر عملیاتها نیز حضور داشت، یادآور شد: شهید عبدالحسین نوریان نیز از جمله شهدایی بود که سالها با منافقان جنگید در نهایت نیز با ترور منافقان به فیض شهادت نائل شد.
مدرس کارگاه تأکید کرد: هرگز نباید تصور کرد که رزمندگان و شهدا، افرادی بیسواد و یا بدون تحصیلات آکادمیک بودند چراکه بسیاری از آنان در بهترین دانشگاههای ایران و حتی جهان تحصیل کرده و جایگاه شغلی بسیار بالایی داشتند اما دلبستگی به اسلام و ایران سبب شد که زندگی فردی و حرفهای خود را در راه مام وطن فدا کنند.