بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/02/17 - 08:54
  • - تعداد بازدید: 551
  • - تعداد بازدیدکننده: 538
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه:

بازدید از مراکز صنعتی زمینه‌ساز فعال شدن ظرفیت‌های نخبگانی است

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت برگزاری برنامه‌های بازدید از مراکز صنعتی و تولیدی، گفت: این برنامه‌ها سبب فعال شدن ظرفیت‌های نخبگان و مستعدان در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با معاونین فرهنگی دانشگاه‌های استان برگزار شد.

در این جلسه، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن معرفی برنامه‌های این بنیاد در زمینه حمایت از مستعدان برتر، گفت: یکی از نیازهای روز و مهم جامعه، توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و تربیتی است و در این زمینه دانشگاهها نقش مهمی بر عهده دارند.

وی افزود: بنیاد نخبگان استان همواره سعی در شناخت هرچه دقیق‌تر این نیاز‌ها داشته و هر ساله با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی سعی در انجام هرچه بهتر رسالت فرهنگی خود دارد.

رئیس بنیاد نخبگان با بیان اینکه دانشگاههای استان از سطح علمی و ظرفیتهای فنی و انسانی بالایی برخوردار هستند، اظهار داشت: بنیاد نخبگان استان آماده همکاری با دانشگاه‌ها در زمینه برگزاری برنامه‌های فرهنگی شامل برگزاری دوره‌های توانمندسازی فردی، اردوهای جهادی، بازدیدها و سایر برنامه‌هایی است که در مسیر توانمندسازی فردی و اجتماعی نخبگان باشد.

طاهرپور تأکید کرد: نخبگان در واقع ثمره و محصول دانشگاهها و سرمایههای آتیه این مرز و بوم هستند و نیاز است که با همکاری بین‌نهادی در شکوفایی هرچه بیشتر این سرمایه‌های ملی تلاش کرد.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌های بازدید از مراکز علمی و صنعتی برای آشنایی با دستاوردهای علمی و صنعتی کشور، یادآور شد: شیوه‌نامه بازدیدهای دانشجویان از مراکز علمی، صنعتی و فرهنگی جهت اجرا به بنیادهای استانی ابلاغ شده است. این مصوبه با هدف شناخت نیازهای جامعه و صنعت و آشنایی با زمینه‌های اشتغال و اثرگذاری، ترویج و تقویت روحیه خودباوری با آگاهی از دستاوردهای ملی، معرفی شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی کشور و کمک به انتقال تجربیات این افراد به دانشجویان و جوانان مستعد است. همچنین این بازدیدها سبب ارتقا دانش عملی و افزایش انگیزه دانشجویان مستعد برتر و البته آگاهی بیشتر و بهتر آنان از زمینه‌های کاربردی و مراحل رشد کشور است.

وی خاطرنشان کرد: در این شیوه‌نامه، بازدیدها به صورت ارائه پروپوزال و با نظارت استاد راهبر انجام خواهند شد. در واقع، استاد راهبر پس از کسب شناخت کامل از مرکز مورد بازدید، اهمیت امر را طی پروپوزالی به بنیاد نخبگان ارائه می‌کند و پس از از تایید، بودجه‌ای با همکاری دانشگاه استان به آن اختصاص خواهد یافت.


***

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 165367
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید