بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/09/15 - 17:06
  • - تعداد بازدید: 1620
  • - تعداد بازدیدکننده: 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سعادت فومنی در مراسم افتتاحیه طرح شهید احمدی روشن:

​ توسعه کشور نیازمند فعالیت نخبگانی است

مراسم افتتاحیه سومین دوره طرح شهید احمدی روشن با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/jkvkjn.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم افتتاحیه سومین دوره طرح شهید احمدی روشن با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، معاونان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های کشور، محققان و مستعدان برتر در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.



در این مراسم، محمود سعادت فومنی؛قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم بهره گیری از سرمایه های انسانی، گفت: زمان یکی از مهمترین سرمایه های انسانی است خاصه اینکه این سرمایه برگشت ناپذیر است.



وی با اشاره به ضرورت کسب علم و توانایی، افزود: طرح شهید احمدی روشن حدود ۱۰ ماه طول میکشد که افراد در این طرح حدود هزار ساعت فعالیت می کنند. این زمان، فرصت مغتنمی برای توان افزایی و مهارت آموزی افراد است گرچه می تواند نقش مهمی نیز  حل مشکلات کشور داشته باشد.



سعادت با اشاره به لزوم هدفمندی مستعدان برتر برای حضور و فعالیت در این طرح، ادامه داد: در طرح شهید احمدی روشن حضور در کنار اساتید مجرب و کاربلد کشور که همگی از بهترین ها در حوزه عملیاتی و علمی هستند، فرصتی بسیار مناسبی برای مستعدان برتر است.



وی اظهار داشت: تجربه اندوزی و حل مشکلات کشور از دیگر نتایج حضور دانشجویان در کشور است.



سعادت در ادامه، دانشجویان و مستعدان برتر را امانتی مهم در دست اساتید این طرح دانست و تصریح کرد: مهمترین هدف بنیاد ملی نخبگان تامین نیروی انسانی کشور است. شرکت کنندگان در این طرح از بهترین دانشجویان و محققان کشور هستند که باید در طول این طرح و توسط اساتید به توانمندی لازم برای حل مشکلات و مسائل کشور برسند.



قائم مقام بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: دانشجویان برتر کشور در زمان دفاع مقدس نقش پررنگی در ابعاد نظامی داشتند و پس از آن نیز در بخشهای سازندگی و توسعه صنعت عملکرد بسیار خوبی داشتند. امروزه نیز رسیدن به توسعه و پیشرفت باید به همت مستعدان برتر و نظام نخبگانی شکل بگیرد.



همچنین در این مراسم، دهقانی فیروزآبادی؛ عضو هیئت علمی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی شریف و مدیر طرح تحقیقاتی در اولین دوره طرح شهید احمدی روشن پیرامون تجربیات اجرای طرح هسته های نخبگانی توسط بنیاد ملی نخبگان و نتایج حاصل از آن به  ایراد سخنرانی پرداخت.



فاطمه بلوری کاشانی؛ همسر شهید احمدی روشن نیز در سخنانی با اشاره ویژگی های اخلاقی و چارچوبهای اعتقادی آن شهید، تعهد و مسئولیت پذیری را یکی از اصول رفتاری شهید احمدی روشن برشمرد.



لازم به ذکر است، در پایان این نشست ارجنامه بنیاد ملی نخبگان به پاس خدمات ارزنده و کم بدیل شهید احمدی روشن، توسط قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به همسر آن شهید اعطا شد.
  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 148471
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین