بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/11/14 - 09:39
  • - تعداد بازدید: 797
  • - تعداد بازدیدکننده: 769
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان فارس مطرح کرد:

108 نخبه فارس جذب دستگاه‌های اجرایی استان می‌شوند

رئیس بنیاد نخبگان فارس با اشاره به اعلام فراخوان سوم جذب در دستگاه‌های اجرایی، گفت: در این فراخوان، 108 ظرفیت در دستگاه‌های اجرایی استان فارس اعلام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان فارس گفت: استفاده از ظرفیت نخبگانی، ارتقای روش‌های مدیریتی کشور و تکیه بر نیروی جوان و متخصص داخلی با توجه به نقشه‌راه علمی کشور، ایجاد ارتباط میان اجتماع نخبگان و دستگاه‌های اجرائی به منظور حل مسائل اصلی کشور و نگهداشت نخبگان در چرخه خدمت‌رسانی به جامعه، از اهداف اصلی اجرای آیین‌نامه مصوبه هیئت وزیران در خصوص جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاه‌های اجرایی است.

وی افزود: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند در فراخوان سوم، جهت تشکیل و یا تکمیل پرونده و ثبت درخواست به سامانه ثبت‌‌نام به آدرس dana.bmn.ir مراجعه و اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند. در این فراخوان، 108 ظرفیت در دستگاه‌های اجرایی استان فارس نیز اعلام شده است.

شریف ادامه داد: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، پارک علم و فناوری فارس، دانشگاه جهرم، دانشگاه هنر شیراز، دانشگاه شیراز، اداره‌کل آموزش و پرورش فارس، اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری فارس، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارسی، سازمان ثبت اسناد و املاک، ISC و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دستگاه‌های متقاضی هستند.

رئیس بنیاد نخبگان فارس در ادامه به ارائه آمار از دو فراخوان قبل این طرح پرداخت و خاطرنشان کرد: در دو فراخوان جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، در سال 1401 تعداد ۲۷۱ نفر افراد ساکن استان فارس حائز امتیاز اولیه بودند که در سامانه یکپارچه مدیریت نظام و اجتماعات نخبگانی (سینا) درخواست دادند و از این تعداد ۹۲ نفر در کارگروه و کانون ارزیابی تایید شده و به سازمان اداری استخدامی کشور برای طی مراحل جایابی و استخدام معرفی شدند.

شریف به بورسیه صنعتی بنیاد ملی نخبگان نیز اشاره کرد و گفت: از اهداف طرح بورسیه صنعی می‌توان به شناسایی، هدایت، توانمندسازی، جذب و نگهداشت سرمایۀ انسانی مستعد برتر و نخبه در واحدهای اقتصادی کشور، آموزش-مهارت‌‏های لازم و مرتبط با نیازهای واحدهای اقتصادی به استعدادهای برتر، ارتقای توانمندی­‌های عملی و فنی استعدادهای برتر، از طریق ارتباط مستمر آنان با واحدهای اقتصادی، استفاده از ظرفیت‏‌های اجتماع نخبگانی برای ارتقای فعالیت‌‌های واحدهای اقتصادی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه ساخت مدارس و بیمارستان بسیار کار پسندیده‌ای است اما مهمتر از آن نیروی کار توانمند همچون معلمان و پزشکان است، اضافه کرد: مجمع خیران نخبه‌پرور فارس در واقع نهاد مردمی است که مبالغ وقفی را در راستای تربیت نیروی توانمند برای بخش‌های مختلف جامعه، به صورت هدفمند مصرف می‌کند. می‌توان اذعان کرد که این مجمع نیروی نرم‌افزاری را برای ساختار سخت‌افزاری تربیت می‌کند.

رئیس بنیاد نخبگان فارس خاطرنشان کرد: مجمع توانسته همکاری‌‌های خوبی با بنیاد ملی نخبگان داشته باشد و در کنار همه حمایت‌ها، 56 جایزه علمی به نام بزرگان برای تکریم آنان و همچنین الگوسازی از مفاخر تعریف کند.



**
*

ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 169716
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت