بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/08/24 - 09:24
  • - تعداد بازدید: 1525
  • - تعداد بازدیدکننده: 1458
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم تقدیر از اساتید علوم پایه دانشگاه گیلان برگزار شد/ اساتید دانا و دلسوز ولی نعمت جامعه علمی هستند

مراسم تقدیر از چهار تن از اساتید علوم پایه دانشگاه گیلان به همت بنیاد نخبگان استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای تحقق اهداف سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف گرامیداشت سال جهانی علوم پایه، مراسم تقدیر از زحمات علمی چهار استاد برجسته علوم پایه دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، شیرینی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان علوم پایه را یکی از شاخص‌های پیشرفت و اثرگذاری هر کشور برشمرد و اظهار داشت: هر چه دایره فناوری برای کشوری گسترده‌تر باشد، میزان اثرگذاری آن در جامعه بین‌الملی افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه علوم پایه عنوان یک شاخص مهم و ارزشمند در پیشرفت آن کشورهاست، افزود: زمانی که درباره فناوری صحبت می‌شود، باید متوجه بود که واژه‌ای مقدم برآن وجود دارد و آن واژه علم است.

شیرینی ادامه داد: جامعه اثرگذار در سطح بین‌المللی برای پویایی باید دارای علم پویا، شناور و عمیق با دامنه اثرگذاری وسیع باشد و این مهم در سایه توجه بیشتر به علوم پایه محقق می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به لزوم معرفی و الگوسازی از مفاخر علوم پایه کشور، بر نقش این اقدام در رونق این علوم تأکید و تصریح کرد: برگزاری مراسم تکریم اساتید علوم پایه دانشگاه گیلان، دکتر ریحانه سریری؛ استاد گروه زیست‌شناسی، دکتر علیرضا علی‌اکبر؛ استاد گروه شیمی، دکتر اسماعیل انصاری؛ استاد گروه ریاضی و دکتر صابر فرجامی؛ استاد گروه فیزیک در همین راستا صورت پذیرفته است.

در ادامه، فلاح شجاعی؛ رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان نیز با اشاره به ضرورت توسعه علوم پایه، تأکید کرد: سرمایه‌گذاری مؤثر در این حوزه یک ضرورت است زیرا علوم پایه زیربنای همه علم‌ها هستند و به همین جهت نیاز به توجه بیشتری دارند.

وی افزود: با وجود تمام مشکلات امکاناتی و زیرساختی، مقالات ارزشمندی در حوزه علوم پایه به تألیف رسیده و هدف‌های بزرگی تحقق یافته است که این دستاورد نشان‌دهنده رشد و بالندگی جامعه علمی ایران در این حوزه است که در سایه تلاش محققان و اساتید دلسوز بوجود آمده است.

عزیزپور؛ رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه گیلان نیز اظهار داشت: اساتید دانا و دلسوز هر کجا که باشند، ولی نعمت جامعه علمی هستند و دانشگاهیان همواره از برکات وجود آنان بهره‌مند خواهند شد.

ریحانه سریری؛ عضو بازنشسته هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه گیلان نیز خاطرنشان کرد: نخبگی مختص به یک شخص، زمان و مکان خاص نیست؛ بلکه باید از نخبه‌ها در تمامی زمینه‌ها، زمان‌ها و مکان‌ها استفاده شود.

وی تأکید کرد: دانشجویان جوان تحت هیچ شرایطی ناامید نشوند و با قدرت و همت به ادامه تحصیل بپردازند.

فرجامی؛ عضو بازنشسته هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه گیلان نیز با اشاره به نقش علوم پایه در توسعه پایدار، گفت: علوم پایه نقش مهمی در توسعه اقتصادی، عقلانی، سیاسی، اجتماعی، علمی، فرهنگی و حل چالش‌ها و مشکلات حیاتی جوامع دارند؛ به همین دلیل باید نسبت به علوم پایه توجه کافی صورت بگیرد زیرا علوم پایه اساس و پایه تمامی نظریاتی هستند که تأثیر شگرفی بر جهان داشته و دارند.

اسماعیل انصاری؛ عضو بازنشسته هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه گیلان هم یادآور شد: باید نسبت به تمامی علوم، به علوم پایه توجه بیشتری شود.

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از سال‌ها زحمت و تلاش بی‌وقفه علمی، با اهداء هدایایی از دکتر ریحانه سریری؛ استاد گروه زیست‌شناسی، دکتر علیرضا علی‌اکبر؛ استاد گروه شیمی، دکتر اسماعیل انصاری؛ استاد گروه ریاضی و دکتر صابر فرجامی؛ استاد گروه فیزیک تقدیر شد.


**
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 162126
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین