بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/05/24 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 665
  • - تعداد بازدیدکننده: 630
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نقش هوش هیجانی در ارتقاء مهارت مذاکره/

کارگاه آموزشی «فنون مذاکره» برپا شد

کارگاه آموزشی «فنون مذاکره» به همت بنیاد نخبگان چهارمحال‌و‌بختیاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای توانمند‌سازی مستعدان برتر و کسب مهارت‌های زندگی فردی و اجتماعی، کارگاه آموزشی «فنون مذاکره» به همت بنیاد نخبگان چهارمحال‌و‌بختیاری برگزار شد.

در این کارگاه، محمد ربیعی؛ عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهرکرد گفت: مذاکره در واقع روشی برای رسیدن به توافق است که طی آن یا محصولی به فروش می‌رسد، یا مشکلی حل می‌شود و یا یک قرارداد بسته می‌شود. تمام نتایجی که مذاکره به بار می‌آورد می‌تواند به روابط بین دو سازمان، دو فرد و یا فرد و سازمان مرتبط باشد.

وی به اهمیت هوش هیجانی در فنون مذاکره اشاره کرد و افزود: افراد با هوش هیجانی بالا می‌توانند با مدیریت احساسات خود، حتی احساسات دیگران را درک کرده و با بروز واکنش مناسب نیز بر آنها تأثیر بگذارند.

ربیعی ادامه داد: پارامترهایی مثل زبان بدن، اعتمادسازی، بیان شیوا، مدیریت زمان، جمع‌بندی نهایی، هوش هیجانی، محیط انجام مذاکره، تعداد افراد شرکت‌کننده بر مذاکره تأثیر خواهند داشت.

وی گفت: تکنیک هوش هیجانی در مذاکره، توانایی کنترل احساسات خود و تشخیص احساسات دیگران است. آگاه بودن از پویایی عاطفی در طول مذاکره می‌تواند به فرد این امکان را بدهد که آرام بماند و روی مسائل اصلی تمرکز کند.

عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهرکرد به مدل ذهنی در مذاکره اشاره و خاطرنشان کرد: بخش مهمی از توسعه مهارت مذاکره به درک مدل ذهنی فرد و نیز توانایی درک مدل ذهنی طرف مقابل بازمی‌گردد.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 160595
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید