اردوی جهادی آموزشی با عنوان کارگاه آموزشی نقش معنویت در سلامت روان به همت بنیاد نخبگان استان هرمزگان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای برنامههای تربیتی و فرهنگی مصوب سند راهبردی کشور در امور نخبگان و به منظور زمینهسازی برای افزایش اثرگذاری مستعدان برتر در جامعه بومی، اردوی جهادی آموزشی با عنوان کارگاه آموزشی نقش معنویت در سلامت روان به همت بنیاد نخبگان استان هرمزگان برگزار شد.
در این کارگاه بیان شد: معنویت مرحلهای است که در آن افراد معنا، امید، آسایش و آرامش درون را درمییابند و بسیاری از افراد از طریق اعتقادات مذهبی به آن دست پیدا میکنند.
در ادامه با بیان اینکه یکی از تأثیرات مهم معنویت در زندگی، ارتقاء سلامت است، بیان شد: مطالعات نشان داده که گرایشات معنوی قوی و نگرش مثبت موجب ارتقای سلامت میشود و بیمارانی که گرایشهای معنوی قوی دارند، به بهبود خود از بسیاری بیماریها کمک میکنند. معنویت مقولهای است که علاوه بر معنای زندگی، آرامش و امنیت خاطر را نیز فراهم میکند. این احساسی است که به واسطۀ آن، خود را متصل به چیزی فراتر از خود، میتوان یافت.
در پایان اضافه شد: منشاء معنویت هر چه باشد، فوائد گستردهای بر سلامت افراد خواهد داشت. افرادی با باورهای مذهبی یا معنویت به واسطه بهرهمندی از آرامش درونی کمتر به محرکهای استرسزا پاسخ میدهند.
لازم به ذکر است، بررسی نقش حس برادری با دیگران در سلامت رفتار و روان، بیان اثرات مخرب سوءظن و بدگمانی در روان افراد و تفسیر سوره حجرات به عنوان سوره ادب و اخلاق و بیان نکاتی پیرامون سلامت روان، از دیگر محورهای این برنامه بود.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید