پورسعیدی گفت: با توجه به حضور دانشجویان کارشناسیارشد و دکتری در طرح شهید احمدیروشن، افزایش مدت این طرح به دوازده ماه میتواند اثرگذاری بیشتری در توانمندی افراد قبل از ورود به بازارکار داشته باشد.
پورسعیدی؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه زنجان در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برخی از مزایای طرح شهید احمدیروشن، گفت: این طرح یکی از بهترین تسهیلات و حمایتهایی است که در سالهای اخیر از جامعۀ نخبگانی شده است.
وی با بیان اینکه حمایت مالی از دانشجویان فعال در طرح شهید احمدیروشن، عامل انگیزشی خوبی برای حضور در این طرح است، افزود: دانشجوی مستعد در این طرح فرصت کافی برای یادگیری کار گروهی را دارد و از طرفی میتواند به خوبی اثرگذاری علم و آموختههایش را در مسیر توسعۀ کشور و رفع نیازهای موجود ببیند.
پورسعیدی ادامه داد: دانشجو در قالب این طرح میتواند ابعاد عملیاتی علم را به وضوح و به صورت تجربی حس کند و همین موضوع سبب افزایش انگیزه و هدایت وی به سمت کارهای کاربردی در آینده خواهد شد؛ از این جهت میتواند این طرح را صد درصد نخبگانی دانست.
استاد خبره پنجمین دورۀ طرح شهید احمدیروشن با اشاره به اهمیت حضور صنعت در طرح شهید احمدیروشن، تصریح کرد: هر چه صنعت بیشتر با این طرح درگیر شود، قطعاً اهداف این طرح بهتر تحقق مییابند چراکه دانشجو در ارتباط با صنعت، محیط واقعی کار و مقتضیات و مختصات آن را به خوبی درک میکند و خود را برای ادامۀ فعالیت در این محیط آماده خواهد کرد.
این استاد مکانیک با اشاره به شیوع کرونا در سال جاری، گفت: این موضوع تا حدی ریتم و سرعت کار هستهها را دچار اختلال کرد. در برخی از هستهها که نیاز به آزمایشگاه و یا کارگاه و دسترسی به امکانات تحقیقاتی وجود داشت، عملاً کار چند ماهی به دلیلی تعطیلی عقب افتاد.
وی در پایان تأکید کرد: با توجه به حضور دانشجویان کارشناسیارشد و دکتری در طرح شهید احمدیروشن، افزایش مدت این طرح به دوازده ماه میتواند اثرگذاری بیشتری در توانمندی افراد قبل از ورود به بازارکار داشته باشد.