حجتالاسلاموالمسلمین قلندری گفت: آموزش و یادگیری مهارت انتخاب آگاهانه، امر مهمی در انتخاب درست است که فرد را از مزایای اتخاذ تصمیم صحیح بهرهمند خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برنامههای آموزشی و توانمندسازی آیندهسازان، وبینار مشاورهای «همسرگزینی؛ ضرورت یک انتخاب آگاهانه» به همت بنیاد نخبگان استان کهگیلویهوبویراحمد برگزار شد.
در این برنامه، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محسن قلندری؛ رییس دفاتر نهاد نمایندگی معظم رهبری در دانشگاههای استان کهگیلویهوبویراحمد با بیان اینکه انتخاب همسر، یکی از انتخابهای مهم زندگی است، بر نقش آن در آرامش و رضایت قلبی از زندگی تأکید کرد و گفت: عواقب انتخاب اشتباه همسر، بسیار وحشتناک و غیرقابل جبران است.
وی افزود: نارضایتی قلبی، روابط سرد، عدم رشد عاطفی و تربیت صحیح فرزندان، طلاق عاطفی، طلاق و جدایی، آسیبهای اجتماعی فرزندان طلاق، آسیبهای اجتماعی زنان مطلقه و مردان مجرد و بسیاری از عواقب خطرناک دیگر، همگی ناشی از یک انتخاب ناآگاهانه است.
حجتالاسلاموالمسلمین قلندری ادامه داد: مهمترین مؤلفه در همسرگزینی هر فرد، نگرش، باور و اعتقادات است چراکه بر اساس همین مؤلفه است که الگوهای گزینش همسر در اندیشه افراد شکل گرفته و مبنای همسرگزینی آنان میشود. به همین دلیل آموزش و یادگیری مهارت انتخاب آگاهانه، امر مهمی در انتخاب درست همسر است که فرد را از مزایای انتخاب صحیح بهرهمند خواهد کرد.
گزینش معیارها متناسب با انتخاب خویش، انتخاب خویش قبل از انتخاب همسر، جزیی کردن و واقعی کردن معیارها، درجهبندی معیارها متناسب با انتخاب خود، از مهمترین سرفصلهای این برنامه بود.