حجتالاسلام والمسلمین سعید کرمی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان با اشاره به انتشار کتاب «آینده روشن» گفت: ثبت و مرور فرمایشات حضرت آقا در دیدار سالانه با نخبگان میتواند هدایتگر جامعه نخبگانی باشد؛ به همین دلیل تنظیم منویات حضرت آقا در قالب یک کتاب و در دسترس بودن این کتاب برای نخبگان و جامعه دانشگاهی امری ضروری و لازم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حجت الاسلام و المسلمین سعید کرمی؛ مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان با اشاره به انتشار کتاب «آینده روشن» گفت: رهبر حکیم و عالیقدر انقلاب اسلامی هر ساله در دیدار سالانه با نخبگان، موضوعات و موارد متنوع و متعددی را بیان میکنند که ثبت و مرور آنها میتواند هدایتگر جامعه نخبگانی باشد؛ به همین دلیل تنظیم منویات حضرت آقا در قالب یک کتاب و در دسترس بودن این کتاب برای نخبگان و جامعه دانشگاهی امری ضروری و لازم است.
وی افزود: در این دیدارها جمعی با نشاط و پرانگیزه از نخبگان به دیدار رهبر انقلاب دعوت میشوند و در آن فرصت مغتنم میتوانند دغدغهها، امیدها، چالشها و انتظارات خود را در محضر ایشان بیان کنند.
کرمی ادامه داد: سخنان و بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار متمایز از دیدارهای دیگر ایشان در طول سال است. شاید متمایزترین وجه این دیدار را بتوان احساس خوب ایشان از دیدار با فرزندان نخبه خود در زمینههای مختلف دانست، چراکه ایشان همواره در ابتدای دیدار از سرمایههای ملی و علمی کشور تجلیل میکنند.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: در این دیدار، رهبر معظم انقلاب همواره نکات، رهنمودها و دغدغههای متعددی را مطرح میکنند و بعد از آن نیز به مسئولیتها و وظایف ملی و تاریخی نخبگان اشاره میکنند و در نهایت آیندهای روشن را با پیشرانی جامعه نخبگانی و علمی، پیش روی کشور ترسیم میکنند.
حجت الاسلام کرمی یادآور شد: از این رو کتاب آینده روشن تدوین و دراختیار جامعه نخبگانی قرار گرفته است، در تنظیم این کتاب، فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدارهای اختصاصی با نخبگان علمی مطالعه شده و بعد از آن نظام موضوعی مبتنی بر افق دید حضرت آقا نسبت به موضوع نخبگان استخراج شده است تا در نهایت از این درخت واری موضوعی برشهای مرتبط با هر یک از محورها در یک نظم ساختارمند دستهبندی شود.
وی ادامه داد: در ابتدای این کتاب مفهوم نخبگی از منظر رهبر معظم انقلاب بیان شده و در بخش بعد انتظارات حضرت آقا از نخبگان و جامعه نخبگانی ذکر شده است و بخش سوم به انتظارات ایشان از دستگاههای حاکمیتی اختصاص دارد. در بخش چهارم نیز چالشها و آسیبهای حوزه نخبگان بیان و تبیین شده است.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان افزود: در بخش پایانی این کتاب نیز مقایسه تطبیقی به نحوه مواجهه حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی با نخبگان صورت گرفته و نمای کلی از چند دهه تاریخ پرفراز و نشیب ایران در موضوع نخبگان و پیشرفتهای علمی با محوریت بیانات حضرت آقا ارائه شده است. نکته مهم در این کتاب اینست که تنها از کلام رهبر معظم انقلاب استفاده شده است تا سیر محتوایی مباحث در دیدارها و منظومه فکری معظمله در حوزه نخبگان بدون دخل و تصرف مضمونی منعکس شود.
گفتنی است، در دیباچه این کتاب نیز راهبردهای مورد نظر رهبر معظم انقلاب در مواجهه با موضوع نخبگان که در طول سالهای مختلف مورد تاکید ایشان قرار گرفته، استخراج و مطرح شده که از جمله آن می توان به تکریم، تجلیل و قدردانی همه جانبه، اتخاذ رویکرد صیانتی، تسهیل فعالیت نخبگان، تقویت پیوند و ارتباط نخبگان با دستگاه های حاکمیتی و صنعت، توجه دادن نخبگان به خدمت رسانی مبتنی بر مسائل روز جامعه، ترویج گفتمان پیشرفت علمی کشور و بازخوانی تاریخ ایران و تصویر سازی از تمدن نوین اسلامی با پرچمداری نخبگان برمبنای پیشرفت و اقتدار علمی اشاره کرد.
این کتاب با شمارگان ۳۰۰۰ توسط نشر معارف چاپ و در دسترس مخاطبان فرار گرفته است.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید