عضو هیئتعلمی مجتمع آموزشعالی اسفراین، علاققهمندی را مهمترین رکن پیشرفت تحصصیلی دانست و گفت: صرف قبولی در یک رشتۀ خوب و یک دانشگاه خوب، نمیتواند ضامن موفقیت تحصیلی باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور شناخت بهتر و بیشتر مستعدان از تغییرات رشتههای دانشگاهی، «کارگاه آشنایی با رشتههای دانشگاهی و آینده شغلی آنها» به همت بنیاد نخبگان خراسانشمالی و ادارهکل آموزشوپرورش استان برگزار شد.
در این کارگاه، در دو بخش، مدرسان به بررسی رشتههای دانشگاهی دانشآموزان رشتههای ریاضی، تجربی و انسانی پرداختند.
در بخش اول، قمری؛ عضو هیئتعلمی مجتمع آموزشعالی اسفراین به معرفی رشتههای دانشگاهی گروه ریاضیفیزیک پرداخت و به تفضیل در مورد بیش از 30 رشتۀ دانشگاهی مختلف و آیندۀ شغلی هر یک نکاتی را بیان کرد.
وی همچنین جایگاه این رشتهها را در دنیا توضیح داد و دانشگاههای برتر سطح جهان در هر یک از آنها را معرفی کردند.
قمری در ادامه علاققهمندی را مهمترین رکن پیشرفت تحصصیلی دانست و گفت:صرف قبولی در یک رشتۀ خوب و یک دانشگاه خوب، نمیتواند ضامن موفقیت تحصیلی باشد.
در بخش دوم کارگاه، باغدار؛ کارشناسمسئول گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بجنورد به بررسی رشتههای مختلف گروه تجربی و انسانی و همچنین رشتههای مشترک دانشگاهی پرداخت و اظهار داشت: کارآفرینی رمز موفقیت در رشتههای دانشگاهی است.
وی سپس به تفضیل در مورد بیش از 20 گرایش مختلف رشتهها ی تجربی و انسانی و همچنین آیندۀ شغلی آنها در ایران توضیحاتی را بیان کرد و علاقهمندی، مهارت و توانایی را اصول اصلی موفقیت تحصیلی و شغلی دانست.