معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحالوبختیاری گفت: استفاده از ظرفیت نخبگان و مستعدان میتواند تاثیر بسزای بر اقتصاد جامعه داشته باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست هم اندیشی مستعدان، مخترعان و فناوران تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارچهارمحالوبختیاری و همچنین اعضای ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان استان برگزار شد.
در این جلسه، محمدکاظم منزوی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با تاکید بر اینکه همه دستگاههای اجرایی باید تمام تلاش خود را بکار گیرند تا موانع پیش روی اقتصاد دانشبنیان برداشته شود، گفت: معاونت هماهنگی امور اقتصادی در مسیر رفع موانع تمام سعی خود را خواهد کرد تا با کمک ظرفیت نخبگان و شرکتهای دانشبنیان، شاهد توسعه و پیشرفت استان باشیم.
وی افزود: تاکنون دانشگاهها و دستگاههای علمی و پژوهشی اقدامات خوبی در جهت توسعه علم و فناوری، اقتصاد مبتنی بر دانش و همچنین فراهم کردن بستر کارآفرینی برای دانشجویان انجام دادهاند.
منزوی ادامه داد: باید بدانیم استفاده از ظرفیت نخبگان و مستعدان میتواند تاثیر بسزای بر اقتصاد جامعه داشته باشد؛ از این رو، حل مشکلات این افراد ضرورتی غیرقابل اجتناب است.
در ادامه، مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان نیز با اشاره به برخی از حمایتها و تسهیلات اعطایی به جامعۀ نخبگانی در سطوح مختلف، اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان طرحهای متنوعی مانند طرح هسته های مسئله محور، طرح رویدادهای رقابتی و طرح هسته های مسئله محور اساتید دانشگاه را در حال اجرا دارد که درون دانشگاهها و سازمان آموزش و پرورش اجرا میشوند و امید است مراکز علمی و پژوهشی همکاری شایستهای در راستای اجرای این طرحها داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ایجاد زیستبوم کارآفرینی و نوآوری و تکیه بر نیروی انسانی خلاق ضمن حمایت مادی و معنوی از نخبگان و مستعدان برتر راهی برای نگهداشت آنان در استان است، گفت: این اقدامات علاوه بر نگهداشت نخبگان، زمینه شکوفایی اقتصاد چهارمحالوبختیاری را فراهم میکند.
اسماعیل پیرعلی؛ رئیس پارک علم و فناوری چهارمحالوبختیاری نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای پارک علم و فناوری استان، گفت: تاکنون این نهاد توانسته برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان استان، اعتبارات خوبی جذب کند و بسیاری از مشکلات و موانع پیش روی آنها را بردارد.
وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی متخصص و کارآمد عامل اصلی پیشرفت در هر جامعهای است، یادآور شد: مدیران عالی کشور باید بدانند که نخبهپروری و استفاده از ظرفیت انسانی مستعد یک ضرورت غیرقابل انکار برای پیشرفت جامعه است.
لازم به ذکر است در این نشست، مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان و مستعدان و مخترعان تحت حمایت بنیاد نخبگان استان ضمن ارائه توانمندیهای خود، مشکلات و موانع کارآفرینی و فعالیت خود را بیان کرده و پیشنهاداتی جهت رفع این موانع مطرح کردند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید