حجتالاسلاموالمسلمین قاسمیان گفت: پیوست رسانهای امری مهم در فضای فرهنگی است، برای این مهم باید از ظرفیتهای موجود در شبکههای مجازی و بستر اینترنت بهره برد تا فعالیتهای فرهنگی به صورت گسترده در رسانه معرفی و فراگیر شوند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ اولین نشست شورای فرهنگی بنیاد ملی نخبگان با حضور ناصر باقری مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی سازی دولت، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا قاسمیان رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلاموالمسلمین سعید کرمی؛ سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان، عباس ابراهیمی معاون نخبگان و سرآمدان، سید محمدصادق موحد معاون آیندهسازان و میثم شهبازی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا قاسمیان؛ رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی بیان داشت: علاوه بر پیوست فرهنگی در فعالیتهای مختلف، باید برنامههای ذاتی فرهنگی و هویتساز را نیز برای جامعه نخبگانی طراحی و اجرا کرد. جای این قبیل برنامهها در فضای نخبگانی خالی است.
وی افزود: برنامههای فرهنگی خوبی در کشور برگزار میشود که شناسایی آنها و استفاده از ظرفیتشان برای اجرای برنامههای فرهنگی در فضای نخبگانی، یک ضرورت است. شرکت جمعی از نخبگان در این برنامهها سبب خواهد شد حلقههای واسط و رابط بین نخبگان و برنامههای فرهنگی در سطح کشور ایجاد شود.
حجتالاسلاموالمسلمین قاسمیان ادامه داد: نخبگان باید در قالب اردوهای مختلف، پیشرفت و توسعه کشور را از نزدیک ببینند و از طرف دیگر توان خود را برای رفع نیازهای موجود در بخشهای مختلف کشور به کار ببندند. این مهم لازمۀ اقدامات فرهنگی با همکاری دیگر نهادها و سازمانهاست. در کنار این موارد میتوان با تهیه محتوای مناسب رسانهای، جریانی بزرگ برای مقابله با جریان ضددینی ایجاد کرد.
رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شناسایی نخبگان قرآنی و همچنین معرفی آنان به جامعه از سویی و معرفی اقدامات فرهنگی نخبگان حوزههای مختلف کشور در فعالیتهای ملی، دینی و فرهنگی از سوی دیگر، سبب میشود الگوی مناسب به جامعه دانشگاهی و نخبگانی ارائه شود. در واقع این افراد میتوانند به عنوان سفیر فرهنگی نخبگان و افراد کنشگر در حوزه مسائل فرهنگی نقشآفرینی کنند.
وی با تأکید بر اینکه برنامههای فرهنگی باید با فضای نخبگانی نیز هماهنگ باشند، بیان داشت: پیوست رسانهای امری مهم در فضای فرهنگی و موضوعی است که متأسفانه نظام نخبگانی در سالهای متوالی از آن غافل بوده است؛ برای این مهم باید از ظرفیتهای موجود در شبکههای مجازی و بستر اینترنت بهره برد تا فعالیتهای فرهنگی به صورت گسترده در رسانه معرفی و فراگیر شوند. در این بین، از ظرفیت نهادهای مانند شورای عالی جهاد، سازمان دارالقرآن و سازمان و تبلیغات اسلامی نیز نباید غافل شد.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید