محمدخانی گفت: با توجه به اقتضائات نخبگانی، نیاز به برگزاری اردوهای جهادی تخصصی به عنوان مؤثرترین شیوههای کسب تجربه احساس میشود.
محمدخانی؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه ارومیه و استاد خبره دوره پنجم طرح شهید احمدیروشن در همین رابطه گفت: با توجه به نقش کشاورزی در زندگی روستایی، نیاز به برگزاری اردوهای جهادی تخصصی به عنوان مؤثرترین شیوههای کسب تجربه، در این عرصه احساس میشود.
وی افزود: با عنایت به پتانسیل دانشگاهها و مراکز آموزشعالی استان آذربایجانغربی در عرصه کشاورزی، با مدیریت صحیح و شناخت ظرفیتها میتوان زمینه را برای ظهور و بروز استعدادها در این بخش فراهم کرد. علاوه بر آن میتوان در قالب برگزاری اردوهای جهادی نیز خدمات علمی و تخصصی به کشاورزان و دامداران ارائه کرد.
محمدخانی ادامه داد: با کمک بنیاد ملی نخبگان و بنیاد نخبگان استان، گروه تخصصی جهادگران کشاورزی با هدف ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی حوضه زرینهرود و سیمینهرود ایجاد شد و امید است بتوان شرایطی را مهیا کرد که دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای کشاورزی با روحیه جهادی و حس مسئولیتپذیری اجتماعی، علاوه بر کسب تجربه، خدمات تخصصی را به فعالان این بخش ارائه دهند.
استاد خبرۀ پنجمین دورۀ طرح شهید احمدیروشن، توانمندسازی مناطق کمبرخوردار روستایی و تبیین و ترویج فرهنگ جهادی و تحکیم روحیه کار و تلاش را از مهمترین اهداف برگزاری این اردوهای جهادی تخصصی برشمرد و یادآور شد: استفاده از ظرفیت بومی مناطق کمبرخوردار، تسهیل دسترسی کشاورزان به خدمات تخصصی و البته ارائه راهکارهای علمی و عملی در بخش کشاورزی، از مهمترین رویکردهای این برنامه است.
لازم به ذکر است، اردوی جهادی تخصصی کشاورزی در مزارع مختلف روستاهای اطراف شهرستانهای بوکان و میاندوآب برگزار شد و شرکتکنندگان در این اردوی علمی تخصصی، با پتانسیلها و چالشهای پیشروی کشاورزان استان آذربایجانغربی آشنا شدند.
بررسی کیفیت محصولات و برداشت نمونه از گیاهان و خاک مزارع مورد بازدید با هدف کمک به ارتقا کیفیت محصولات کشاورزی استان از دیگر برنامههای این اردوی جهادی بود.
بعد از اتمام بازدیدها، در حضور اعضای گروه از منتخبین مسابقات فرهنگی برگزار شده (با موضوعات عکس، فیلم و کتاب و طراحی لوگو) در مدت اجرای دوره پنجم طرح شهید احمدیروشن تجلیل شد.