بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/05/06 - 13:46
  • - تعداد بازدید: 4611
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه یاسوج در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان:

استارت‌آپ، فرصتی مغتنم برای نهادینه‌شدن کارآفرینی است

خیرمند ضمن اشاره به نقش مهم استارت‌آپ در توسعۀ فرهنگ کارآفرینی، گفت: برپایی استارت‌آپ‌ها مخصوصاً در مناطق کوچک می‌تواند ضمن زمینه‌سازی برای اشتغال‌زایی، در توسعۀ منطقه‌ای نیز نقش مهمی دارد.

~/Asset/News/News/Image/کارافرینی4.jpg

مهدی خیرمند؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه یاسوج در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تغییر تعریف شغل در آینده، گفت: حرکت به سمت استفاده از فناوری اطلاعات و دیگر فناوری‌های روز دنیا، تنها راه رفع مشکلات اشتغال است.


وی با بیان اینکه فناوری روز تنها از طریق تقویت دانشگاه تحقق می‌یابد، افزود: ارکان دانشگاه و سیستم تصمیم‌سازی و مدیریتی آموزش کشور باید دانشجو را برای فعالیت در عرصه‌های کارآفرینی آماده کند.


خیرمند ادامه داد: متأسفانه در دانشگاه متولی خوبی برای آموزش کارآفرینی وجود ندارد تا بتواند دانشجویان را در کنار آموزش، در ابعاد عملیاتی علم نیز آموزش دهد در حالیکه امروزه حضوره ارائه آموزش‌های مبتنی بر بازارکار و صنعت یکی از ارکان موفقیت است.


این محقق شیمی‌فیزیک با اشاره به نقش استارت‌آپ در اشاعۀ فرهنگ ایده‌پردازی و تفکر، اظهار داشت: برپایی استارت‌آپ‌ها مخصوصاً در مناطق کوچک می‌تواند ضمن زمینه‌سازی برای اشتغال‌زایی، در توسعۀ منطقه‌ای نیز نقش مهمی دارد. این اقدام، مزیت‌های بومی و نسبی موجود را به مزیت رقابتی و رکن اقتصادی تبدیل می‌کند. علاوه بر آن، مشکلات موجود در اشتغال دانش‌آموختگان را نیز کاهش خواهد داد؛ البته در این بین نباید موضوعات عام و مرزهای تحقیقاتی که همه دنیا روی آنها تمرکز دارند نیز مورد غفلت قرار بگیرد.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه یاسوج اضافه کرد: برگزاری استارت‌آپ هزینه‌بر است اما نباید برای تأمین مالی تنها به دولت اتکا داشت بلکه می‌توان از ظرفیت‌های موجود در صنایع بومی و بخش‌خصوصی نیز استفاده کرد چراکه فرصتی مغتنم برای کارآفرینی است.


خیرمند با اشاره به سرفصل‌های دروس دانشگاه، یادآور شد: قطعاً در دانشگاه مطالبی به دانشجویان ارائه می‌شود، که کارشناسی‌شده است. در واقع، فرد در دانشگاه اطلاعاتی جامع از حوزه‌های تخصصی را دریافت می‌کند که پس از تحصیل امکان اشتغال در آنها وجود دارد؛ بنابراین نباید به بهانه ارائه آموزش‌های عملیاتی، بعد دانش را تضعیف کرد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری جدی دوره‌های کارآموزی و کارورزی، برگزاری بازدیدهای تخصصی و هدفمند از صنایع بزرگ، برگزاری کارگاه‌های عملیاتی با حضور متخصصان و افراد موفق، همگی از مواردی است که می‌تواند در کنار آموزش‌های نظری، توان عملیاتی دانشجویان را نیز افزایش دهد.


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 152718
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین