بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/04/27 - 10:28
  • - تعداد بازدید: 1113
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه:

استارت‌آپ‌های خلاق و فرهنگی لازمۀ تولید محتوای بومی است

طاهرپور گفت: ویژگی استارتاپ‌های خلاق و فرهنگی این است که می‌توانند تولید و تحلیل محتوا را با توانمندی داخلی و بر بستر اپلیکیشن‌های ایرانی بسازند.

~/Asset/News/News/Image/آوات.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آوات طاهرپور؛ رییس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در مراسم اختتامیه رویداد جهش استارت‌آپی، با اشاره به اهمیت این قبیل رویدادها در برنامه‌ریزی‌های بنیاد ملی نخبگان، گفت: ویژگی استارتاپ‌های خلاق و فرهنگی این است که می‌توانند تولید و تحلیل محتوا را با توانمندی داخلی و بر بستر اپلیکیشن‌های ایرانی بسازند.


وی با بیان اینکه  بنیاد نخبگان استان کرمانشاه از هر فعالیتی در جهت رشد و شکوفایی رویدادهای استارت‌آپی  حمایت می‌کند، افزود: این رویدادها زمینه‌ای ارزشمند برای کسب فرصت‌ها و فرصت‌آفرینی هستند. 


رییس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه بیان کرد: به اعتقاد برخی تاریخ نویسان و تحلیلگران علم، ورود نظریه سایبرنتیک با ابزار اجرای آن یعنی رایانه (کامپیوتر) و بهره‌گیری از کد گذاری‌های 0 و 1 ریاضی، به عرصه زندگی انسان امروز، به مراتب تأثیر‌گذارتر از ورود ماشین چاپ در قرن‌های پیشین بوده و منجر به جهش‌های حیرت‌انگیز در ماهیت زندگی، اقتصاد، علم و صنعت شده است.


طاهرپور تصریح کرد: شناخت ماهیت و عملکرد فناوری‌های نوین، در مقوله‌های گوناگون نقشی مهم و کلیدی دارد. واژه «سیبرنتیک» از واژه Kybernetes به معنی «سکاندار» گرفته شده است. نظریه عمومی سیبرنتیک، که نسل‌های دستگاه‌های رایانه گذشته و حال ماشین و وسیله اجرای اهداف این نظریه هستند، تلاش می‌کند شیوه‌ای که پدیده‌ها در حفظ خود از آن استفاده می‌کنند را با بهره‌گیری از کد گذاری‌های ریاضی تشریح کند.


وی اضافه کرد: ماهیت بسیاری از استارت‌آپ‌ها در سال‌های اخیر به توانایی‌های این نظریه و رشد جهشی در الکترونیک، ابزار رایانه‌ای و رسانه بازمی‌گردد، و این نظریه هر فعالیتی را به دوجزء اساسی «اطلاعات» و «بازخورد» تقسیم‌بندی می‌کند و همه فرآیندها را ترکیبی از این دو می‌داند.


طاهرپور یادآور شد: علاقمندان ورود به عرصه‌های استارتاپی به ارزش تحلیلی و اهمیت این دوجزء اساسی یعنی «اطلاعات‌ دقیق و سازنده» و «بازخورد کارآمد» و البته «تناسب بین آنها» در رویدادهای جهش استارتاپی باید بیش از گذشته توجه کنند.


رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه اظهار داشت: آگاه‌سازی نسبت به انحرافاتی که در تحولات تکنولوژی اتفاق می‌افتد، امری ضروری و کلیدی است؛  اگر قرار بر ایجاد تحرک و تحول علمی است، باید مراقب انحرافات و آسیب‌شناسی مربوط به آن بود.


وی خاطرنشان کرد: آگاه‌سازی نسبت به تحولات فناوری از جمله موارد ضروری است که باید سرلوحه کارهای ترویجی و اطلاع‌رسانی علمی قرار گیرد.


طاهرپور در پایان تأکید کرد: در آغاز هر حرکت و رویداد جدید علمی، شایسته است که با مراقبت، تحلیل دقیق رویداد و با آگاه‌سازی، از بروز آفات علمی، مانند عدم جدیت در کار، تکراری بودن فعالیت‌ها، رفع تکلیف، نوع موضوعات انتخابی و حتی رقابت‌های غیرسازنده جلوگیری شود.


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 152291
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین