استاندار همدان معتقد است، استفاده از ظرفیت نخبگان در روستاها و توجه به توانمندیهای عشایر نقش تأثیرگذاری در توسعه پایدار استان دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ علیرضا قاسمی فرزاد؛ استاندار همدان، در پیامی آورده است: روستا، از دیرباز نماد زندگی و حیات بشری بوده است و روستاییان همواره عامل نشاط، سرزندگی و حیات محسوب شدهاند و در عین حال همگان عشایر را مظهر صلابت و تولید دانستهاند.
وی در این پیام می افزاید: استان همدان، در کنار تمام قابلیتهای منحصر به فرد خود، از ۳۶ درصد جمعیت روستایی برخوردار بوده که این میزان بالاتر از میانگین کشوری است.
استاندار همدان در این پیام میافزاید: بی تردید، ایجاد منابع درآمدی، زمینه ماندگاری در روستاها را افزایش میدهد؛ لذا باید تلاش کنیم با ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات روستائیان و یا در روستاها، زمینههای افزایش درآمدزایی این قشر خدوم بیش از پیش تقویت و هموار شود.
قاسمی فرزاد می افزاید: با توجه به سیاستهای دولت سیزدهم با هدایت آیت الله سید ابراهیم رییسی، استفاده از ظرفیت نخبگان در روستاها و توجه به توانمندیهای عشایر نقش تأثیرگذاری در توسعه پایدار استان دارد.
در این پیام آمده: در این مسیر، تلاش و همراهی دهیاران در روستاها به عنوان اولین حلقه واسط بین دولت و مردم، میتواند نقش تأثیرگذاری در توسعه این کانونهای اصلی تولید و ثروتآفرینی بهخصوص در سال تولید؛ دانشبنیان و اشتغال آفرین داشته باشد.
۱۵ مهر در تقویم جمهوری اسلامی ایران به نام روز ملی عشایر و روستاها نامگذاری شده است.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید